Rengeteg ember szemèben látom azt, hogy egyszerűen semmibe vesz. Ennyire borzasztó lenne a testem? 152 cm vagyok ès 40 kg ebből következik, hogy kicsi idomaim vannak. De tènyleg kicsi. Nagyon gyors az anyagcserèm ès nálam a hízás hát ömm messze áll tőlem. Tènyleg nincs semmi alakom, meg ilyesmi. A fenekemen mèg dolgozok, vagyis próbálok dolgozni rajta.
Tudom az a lènyeg, hogy elfogadjam magam. Èn el is fogadom. De rosszul esik amikor azt mondják, hogy úgy nèzek ki, mintha ki lennèk vasalva. Tudom nem szabad adni az ellensègeink meg az idegenek vèlemènyère. De nem igazán tudok ezen átlèpni. Olyan nagyon elszomorít.
Hát szerintem gyönyörű alakod lehet ha tényleg olyan mint a linken
18f
2019. szept. 7. 16:13
2/9 anonim válasza:
Lesz majd fiú, aki így szeret. Akkor majd megjön az önbizalmad is.
2019. szept. 7. 16:14
3/9 anonim válasza:
Szimpla vékony vagy, mi ez a baj? Legalább vehetsz fel tangás fürdőruhát.
Végezz súlyzóval edzést és máris látszódni fog, hogy nem vagy formátlan.
Egyébként inkább légy büszke arra, hogy ilyen csinos vagy, ha már hazánk igen előkelő helyen szerepel a kövérek listáján.
(nőként válaszoltam)
2019. szept. 7. 20:20
4/9 anonim válasza:
Isteni. A legszexisebb alak.
2019. szept. 7. 23:06
5/9 anonim válasza:
igen
2019. szept. 8. 17:26
6/9 anonim válasza:
Nem fogadod el magad édes. Ha elfogadnád, nem zavarna. Minden ember egy tükör nekünk. Van egy gomb amit megnyomnak rajtunk, az az amit nem dolgoztunk még fel. HA tényleg elfogadtad volna magad, egyáltalán nem zavarna, ha ilyet mondanak neked, max nevetsz vagy megköszönöd a véleményüket. :) Semmi gond nincs az alakoddal!
2019. szept. 8. 20:43
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de a kérdésedből szerintem gimis lehetsz, akkor meg a fiúkat csak az érdekli, hogy lehet-e embert ölni a lány mellével. Ha lányok piszkálnak, azok meg pont azért van, mert azoknak a melle is kics(vagy csak azt hiszik, mert csak testképzavaruk van) így ezzel próbálnak kompenzálni. Próbáld meg kibírni, aki majd szeretni fog, az le se fogja szarni, hogy milyenek az idomaid. Remélem tudtam segíteni, nem vagyok egy nagy ékesszóló:)
2019. szept. 23. 20:48
8/9 anonim válasza:
7-es vagyok. Egyébként meg nekem pont az ilyen "deszka" lányok jönnek be, és szerintem nem én vagyok az egyetlen. Írhatsz priviben is, ha akarsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!