Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 ev korkulonbsegrol a lany...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 ev korkulonbsegrol a lany javara mi a velemenyetek? Tenyleg annyira borzaszto? L19 F17

Figyelt kérdés

Beszelgetek es talalkozgatok egy fiuval,semmi problema nincs vele.

Erett a viselkedese es tobbnek latszik a koranal

Par nappal ezelott szova tettek,hogy milyen nevetseges dolog az hogy en vagyok az idosebb,nem pedig a fiu.

Annyira nagy dolog ez tenyleg?

Vagy csak en viselem ilyen bantoan ezeket a mondatokat?

Van akik kozott akar 10-15 ev is van es megis megertoek es jo kapcsolatuk van

2019. jan. 22. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Ezeket a zajokat ki tudod zárni magadból, ha pedig a másik véleménye befolyásol, akkor valószínűleg veled van a problem...
2019. jan. 22. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Az a 10-15 év akkor játszik ha mindketten felnőttek vagytok. De jelenleg ő egy gyerek és a szülei tartoznak érte felelősséggel, míg te már felnőtt nő vagy és elméletben egyedülálló életed van. Vonatkoztassunk el attól, hogy otthon élsz-e vagy sem.

És igen, ilyen korban gáz egyébként, mert kb semmilyen baráti összejövetelre nem viheted el magadat mivel kiskorú így komolyabb szórakozóhelyre nem fogják beengedni az érett gondolkodása miatt. És azért valljuk be elég gáz, hogy a te párod kívül marad míg a többiek vihetik.

2019. jan. 22. 17:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Termeszetesen nem szamit masok velemenye,pusztan kivancsi voltam hogy ki hogy latja ezt.

Milyen szemszogbol,miert lenne pl "gaz"

2019. jan. 22. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz.
2019. jan. 22. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Például azért, mert nem vagytok egy közegbe valóak. Ezt nem lehet szebben megfogalmazni. Te már valószínűleg végeztél a sulival vagy most nyáron végzel hacsak nem mész egyetemre és utána meló. Ő meg minimum 2 évig még azt csinálja. Szerinted hogyan veszi ki magát ha elmész a kollégákkal vagy egyetemi ismerősökkel valahova és a barátod nem jöhet mert épp kémia dolgozatra tanul. Azért ez elég gázos. Ráadásul ugye hiába 2 évről van szó, ebben a korosztályban azis sokat jelent pont azért, mert te felnőtt vagy ő pedig kiskorú. És ugye amit szabad az egyiknek azt nem biztos, hogy szabad a másiknak.
2019. jan. 22. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálam ez nem működne h két évvel fiatalabb a fiúm, mivel én magam is érett vagyok a koromhoz képest, a fiatalabb fiúk... őket inkább hagyjuk. De ez személyfüggő és korfüggő. Még akár azt is el tudom képzelni h pár év múlva én is belemegyek egy hasonló párkapcsolatba. Semmi sem kizárt.

A szerelem nem kéri el az emberek személyiét h megnézze ki hány éves:) Úgyhogy hajrá! ;)

17L

2019. jan. 22. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!