Tenyleg borzaszto lesz majd a lerakasa?
Figyelt kérdés
Escitilt szedek, fel szemet lassan egy eve, melle Xanaxot, 0,25osbol 1 szemet/nap (ezt kicsit sokallom, hogy szedem ezt is parhuzamosan az antidepresszanssal). Riogatnak, hogy orjito elvonasi tuneteim lesznek, annyira rosszul leszek, hogy felkelni se tudok. Tenyleg ilyen nehez lesz? Mik a tapasztalatok?
21/L
2019. júl. 16. 09:48
1/8 anonim válasza:
szerintem nem lesz, egyebkent is fokozatosan kell csökkenteni az adagot, majd vegleg elhagyni. Orvosi felügyelet mellett nyilvan, pont azert, hogy ne legyenek elvonasi tünetek. Ne aggodj, nem lesz semmi, ha igy teszel.
2/8 anonim válasza:
Ezzel altalaban azok riogatnak akik 100rol egybol 0ra akartak letenni es nem ment nekik, vagy gyakrabban azok, akik szerint a gyogyszerszedes a legnagyobb hiba az eletben, es fogalmuk sincs rola milyen betegseg ez.... akik szerint csak „ “ sporttal“ es „ pozitiv gondolatokkal“ ki lehet ebbol labalni, es leneznek mindenkit, akinek nem megy... na ok mondanak ekkora zoldsegeket altalaban! Nyugi nem lesz gaz!!
3/8 anonim válasza:
0.25 Xanax nem okoz elvonási tüneteket. Ez nagyon pici adag.
4/8 anonim válasza:
Ilyen kis mennyiségnél nem valószínű az elvonási tünet, ha fokozatosan csökkented.
5/8 A kérdező kommentje:
Kis adag a Xanax igen, de az nem ront a dolgon, hogy ilyen regota folyamatosan szedem?
2019. júl. 16. 14:17
6/8 anonim válasza:
Mivel ilyen régóta szeded és maradt a 0.25 vagyis nem volt szükséged emelésre a hozzászokás miatt, akkor nálad valószínűleg nem alakult ki erős hozzászokás. Szerintem nem lesz gondod az elhagyással sem. Szerintem, de pontosabbat az orvosod fog mondani.
7/8 anonim válasza:
Kedves Kérdezõ!
Évekig voltam nyugtatò függõ!
70 mg/nap - ròl àltam le!
A 0,25 mg-ot feleznèm és 2 hétig szedném majd a màsik felèt is 2 hétig aztàn vége!
A 0,25 mg is okoz kellemetlenséget,ezért érdemes nagyon lassan letenni!
Ha tudok segíteni,ìrhatsz nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!