Mit csináljak ez már borzasztó?
Tegnap kiirtam az alábbi kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Még mindig nagyon ideges vagyok és az zavar hogy hétfőig nem tudom leellenőrizni, hogy él e még a gondozó. Kórházba nem akarok menni mert nincs aki eltartson! De nagyon kinoz ez a félelem hogy a gondozómat kidobtam a teraszról
Fontos, hogy nyugodj meg, és amennyire csak lehetséges, légy észszerű. A gondozódat nem dobtad te ki valójában semmiféle teraszról, ez csak egy rossz gondolat volt, ami nem valósult meg. És ha nem valósult meg, akkor miért ne élne a gondozó?
Megkérdezhetem, mi a diagnózisod, kérdező?
A szomszédok már jelezték volna, ha egy emeletes házból kidobtak volna valakit. A saját lábán nem sétált volna el az biztos és a rendőr is megjelent volna nálad.
Úgyhogy nem dobtad ki.
Gyakran vannak ilyen kényszeres gondolataid ?
Kerdezo, miket irtak fel? Ugye szeded rendesen? Nyugodj meg, ahogy mar elottem is mondtak, ha kidobtad volna a gondozot a teraszrol, akkor mar megtalaltak volna es mar eloallitottak volna. Viszont erre kell valami megoldas! Mikor eloszor rad tort ez a kenyszer gondolat, nem mentel le esetleg megnezni? Csak azert hogy megnyugodj. En azt csinalnam, bar lehet hogy abbol meg OCD lenne meg pluszban. Vagy olyankor mobdjuk megnezned es a lakasban ujra radtorne az a gondolat? Mit tanacsolt a dokid?
Aki meg azt irta, hogy "ilyenek vannak szabadon", az meg elmehet a fenebe. Epp eleg szenvedes ez egy skizofrennek, nem szabad ot bantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!