Állami kórházban tényleg borzasztó az abortusz? Célszerű magán helyre menni?
Az a kórház, ahol én voltam egyszer gyakorlaton, nemhogy nem volt bunkó, de külön ment a parádé, hogy az ab-s részre ne hallatszódjon fel a csecsemőosztályos sírás...
A 4-6 ágyas kórterem meg tök általános a gyerekágyas osztályokon - meg úgy általában mindenhol a kórházakban.
Kérdező, ahogy Hofi Géza mondta, "az egy főre eső bunkók száma két fő"... a bunkó nem a nőgyógyászat velejárója, ott van a buszon, a hivatalban, a munkahelyen, a szórakozóhelyen, mindenhol. A bunkó akkor is az, ha az epekövedet műtteted, vagy a vérnyomásod kezelteted, vagy éppen szülni mész. A bunkókat nem lehet kikerülni (sajnos), meg kell tanulni mellettük létezni, anélkül, hogy az ember önmagát tenné tönkre miattuk. Úgyhogy nem, szerintem nem az a megoldás, hogy kidobunk sok pénzt azért, hogy talán(!) kevesebb(!) bunkóba fussunk bele... hanem vérmérséklet szerint vagy be kell csukni a fülünket, vagy el kell nekik magyarázni, hogy mi merre hány méter... és kész.
Ez az "abortuszosokkal milyen bunkók" egy urban legend, amit a drága magzatvédők terjesztenek szívesen... valójában a bunkó az mindenkivel bunkó, tök mindegy, éppen miért vagy ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!