Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy tenyleg soha nem jon ossze egy fiuval sem?
Rengeteg fiuval beszeltem az utobbi idoben, probalkoztam szemelyesen, appokon keresztul, meg itt gyakorin is..
Volt, hogy velem egyidos volt a srac, vagy idosebb 2-3 evvel
Volt videki/pesti
Visszahuzodo/nagyszaju
Kicsi, magas, szoke, barna stb
Nincs magason a mercem, nem vagyok annyira valogatos csak az esszeruseg hataran belul, elofordult, hogy en nem jottem be a sracnak vagy epp forditva, kb 50-50
Altalaban mindig addig jutok, hogy beszelunk par hetig, talalkozunk parszor es utana 10/10szer mindig tortenik valami ami miatt annyiba marad
Annyira aggaszto ez szamomra, annyi csalodas ert mostanaban, es egyre jobban szeretnek mar kapcsolatot, lassan egy eve szakitottunk a baratommal, es vagyok egy uj kapcsolatra, de egyszeruen barhogy probalkozok, soha nem jon ossze
Lehetseges, hogy mar tulsagosan rafeszulok a dologra? De ha meg karbatett kezzel ulok es varok, akkor semmi nem fog tortenni..
Ami a kulsomet illeti, nem hiszem, hogy azzal lenne baj, vekony alkatu vagyok, atlagosan magas, szoke stb
Na ez itt a gond,"bárhogy próbálkozok..."
Én nem tudom mi történt a világgal, de ennyire degenerált lett, hogy neked kell próbálkoznod ?
A fiú szerep igazából az lenne, hogy meghódítsa a kiválasztott lányt, neked meg csak döntened kéne, és választanod az udvarlók közül.
Egy normális fiú rendelkezik "vadászösztönnel" és megdolgozik a szíve választottjáért, én azt mondom, hogy csak olyan fiút válassz, aki tesz is érted.
Most a külsőben nekem személy szerint nem ezek a lényegek, hogy milyen színű a haja :D Meg eleve azt sem lehet tudni mi a te korosztályod :D Az meg, hogy átlagos magas aztán sokat mond :D Vékonynak van egyedül értelme, én is a vékony lányokat szeretem mert én is figyelek mit eszek és edzem és nem férnék meg jól egy ducibb np mellett.
A párválasztás mindig 50-50 vagy bejöttök egymásnak vagy nem. Szerintem itt nem te vagy a hibás de mondom konkrétan semmit sem tudok rólad mert ez egy nagy 0... És ez most nem bántás csak így kb lehetetlen segíteni ha nem mondasz semmit :)
Azt kene mérlegelni magadban, hogy online és élőben ugyanazt adod-e magadról.
Ertem itt:
Fotók a valóságot tükrözik?
Tudsz beszélgetni?
Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!