Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mik az elvárásaitok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mik az elvárásaitok egy fiúval szemben?

Figyelt kérdés

Tehát milyen feltételeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy esélyt adjatok egy srácnak?

Csak azért kérdezem mert öt éve folyamatosan csak az elutasítást kapom a lányoktól, hiába vagyok igényes a külsőmre (nem vagyok csúnya, de azért túlzottan jóképű sem, tízes skálán olyan hat-hét közötti vagyok), hiába vagyok normális és udvarias velük, hiába van jó humorom, úgy veszem észre hogy a lányok inkább a tahó buta trógereket választják akik úgy kezelik a nőket mint egy kutyát kb. Aztán meg persze sírnak, ha a srác 2 hét után dobja őket egy másik lányért, vagy csak szexelnek egyet és a srác lelép.

Komolyan kezdem azt hinni hogy attól lesz valaki kelendő a lányoknak, ha semmibe veszi őket, suttyó velük, piál/drogozik, mert attól lesz vagány. És nem, ne mondjátok kérlek hogy eddig akkor valószínűleg nem megfelelő lányoknál próbálkoztam, mert nagyon, de tényleg, nagyon sokféle lánynál és nagyon sok helyen próbálkoztam már, de mindenhol ugyanazok a tapasztalataim.

Tudom, eléggé elkeseredettnek tűnhet a kérdésem hangvétele, de már nagyon frusztrál hogy még egy normális párkapcsolatom sem volt soha, főleg úgy hogy már a középsulit is kijártam, és nemsokára elkezdek dolgozni, szóval teljesen úgy érzem hogy lemaradtam erről.

2019. ápr. 21. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Velem is ez van. De én még pluszba ronda is vagyok. Alapból igazad van. Olyanokat válasszák,akik bunkóak,vagy flegmák,és képesek a megcsalásra,vagy a kihasználásra. De ez nem azért van,mert átlátják,hogy milyenek,hanem mert ezek a fiúk általában jól néznek ki,és az ilyenekhez vonzódnak.
2019. ápr. 21. 18:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Az oké, csak máskor meg jönnek ezek a "belső számít, nem a külső" szöveggel. Hát nem tudom, szerintem ez a szöveg úgy ahogy van baromság. Eleve a külsejét látod meg először egy embernek, az alapján döntesz hogy bejön-e vagy sem. Meg hiába van valakinek tökéletes személyisége, ha külsőleg nem vagy szép vagy nem jössz be az illetőnek, akkor nem fogod érdekelni őt.
2019. ápr. 21. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen ez így van.
2019. ápr. 21. 18:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Én tavaly ezt eljátszottam egyébként. Facebookra kiraktam egy jó profilképet,amin tényleg vonzó voltam,és egyből jöttek a bejelölések,és elkezdtem ismerkedni,majd kicsit később tesztelésből megváltoztattam nagyon rondára,egyből letiltottak,és valaki meg azt mondta,hogy nem is írt volna rám.
2019. ápr. 21. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint az számít hogy nézzen ki valahogy nem kell 10/10-esnek lennie csak legyen ápolt, és akár hiszitek akár nem az a legfontosabb legyen több mit 2 agysejtje és ne csak a szexre menjenlehessen vele beszélni. 16L
2019. ápr. 21. 18:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Én elhinném neked, tényleg, de eddigi tapasztalataim nem ezt sugallják.
2019. ápr. 21. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagy hülyeség az, hogy "nem a külső számít, hanem a belső" igenis nézzen ki valahogy. De azért tudd, hogy nem várhatod el mindenkitől, hogy helyesnek lásson mert mindenkinek más jön be. És legyen önbizalmad szeretjük a határozott pasikat. Meg a figyelsz egy lányra és nem lehet baj.
2019. ápr. 21. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy gondolat: A külső ami megfog, a belső ami megtart. Sajnos a legtöbb esetben ez érvényesül, a szépség pedig mint olyan, relatív. Lehet X lánynak te vagy a tökéletesség, míg más bottal sem piszkálna meg. Vannak persze kivételek, lásd az egyik válaszolót fentebb, de általánosságban erre számíthatsz.
2019. ápr. 21. 20:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Mik az elvárásaim?

Most ez tömegnek tűnhet, de legyen magas (én is az vagyok) ápolt, sportos. De ami engem igazán megfog, ha valaki okos, tényleg, egyszerűen odavagyok az intelligens emberekért. Nyilván vannak még preferenciáim, de azokat lehet igazítani a személyhez. De alapból az hogy magas, okos, sportos, meg azért nézzen ki valahogy. Ezek főleg külső tulajdonságok, ezt látod meg nyilván először, ha ezek nincsenek meg, nem jelenti azt hogy nem fogok beszélni, a barátaim abszolút nem érdekel, hogy hogy néznek ki, ott tényleg csak a belsőre megyek.

Legyen magabiztos, határozott, férfias, legyenek céljai, szeresse az állatokat.

Ami lehet hogy probléma lehet nálad (is), hogy akik kicsit már elkeseredettek, azok néha picit furán viselkednek a lányokkal, aki nem jön be nekik, pl. túlságosan óvatos vagy, vagy vki azt hiszi hogyha beszél vele egy lány akkor kész, ő a felesége akar lenni, stb

2019. ápr. 21. 21:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Ahány lány, annyi elvárás.

Külső: magasabb, mint én, sportos testalkatú, ápolt, és vonzónak tartsam úgy egészben.

Belső: intelligens, szarkasztikus humor, tud váltani lazaság és komolyság között, nem erőltetett, van benne tartás és egy kis "ridegség". Határozott és ambíciózus, van elképzelése a jövőről, és tesz is érte, nem csak úgy van.

Hátrány, ha valaki cigizik, piál állandóan, bulizni jár minden héten, lusta, utálja a sportokat.

2019. ápr. 22. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!