Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves fiúk/férfiak! Nektek milyen elvárásaitok vannak egy tini lánnyal szemben kapcsolat szempontjából?
alkatra a vékony lányok jönnek be, és leginkább az arc ami megfog. ne kövesse az aktuális trendeket se öltözködésben, se viselkedésben, de azért ne legyen szélsőségesen kirívó (bár bizonyos esetekben ezt tudom tolerálni). legyen elképzelése a világról és önmagáról. jó, ha él még benne a gyermeki kíváncsiság, esetleg érdeklődik a tudományok iránt. igyekezzen az egész képet látni, de tudjon elveszni a részletekben, bármiről is legyen szó. szeressen élni, és legyen célja az életével (ez nem jelent semmiféle nagyvárosi luxuskarriert). a nyitottság és őszinteség alap. a helyes önkritika és az, hogy nem sértődékeny sem utolsók. a legfontosabb pedig, hogy ne azért legyen ilyen, mert nekem akar megfelelni, hanem a saját értékrendjéből és személyiségéből fakadóan.
kb. :D talán még nem árt, hogy ha nem ismerem ő kezdeményez, mert azért van bennem némi kétség a tiniket illetően.
f22
egyszerűen annyi,hogy ne legyen olyan mint a "mai tinilányok".a menőzés,magamutogatás,bulikban,sőt mindenhol való r banckodás visszataszító nekem.de gondolom nem kell kifejteni,tudod miről beszélek.
innentől kezdve ha rendes lány,ad magára(nem öltözködés,higiénia inkább,meg ne legyen egy rendetlen disznó :D ),és persze nem utolsó sorban külsőre is tetszik,akkor az életkor nem lényeges.
mindjárt 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!