Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mik az elvárásaitok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mik az elvárásaitok egy fiúval szemben?

Figyelt kérdés

Tehát milyen feltételeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy esélyt adjatok egy srácnak?

Csak azért kérdezem mert öt éve folyamatosan csak az elutasítást kapom a lányoktól, hiába vagyok igényes a külsőmre (nem vagyok csúnya, de azért túlzottan jóképű sem, tízes skálán olyan hat-hét közötti vagyok), hiába vagyok normális és udvarias velük, hiába van jó humorom, úgy veszem észre hogy a lányok inkább a tahó buta trógereket választják akik úgy kezelik a nőket mint egy kutyát kb. Aztán meg persze sírnak, ha a srác 2 hét után dobja őket egy másik lányért, vagy csak szexelnek egyet és a srác lelép.

Komolyan kezdem azt hinni hogy attól lesz valaki kelendő a lányoknak, ha semmibe veszi őket, suttyó velük, piál/drogozik, mert attól lesz vagány. És nem, ne mondjátok kérlek hogy eddig akkor valószínűleg nem megfelelő lányoknál próbálkoztam, mert nagyon, de tényleg, nagyon sokféle lánynál és nagyon sok helyen próbálkoztam már, de mindenhol ugyanazok a tapasztalataim.

Tudom, eléggé elkeseredettnek tűnhet a kérdésem hangvétele, de már nagyon frusztrál hogy még egy normális párkapcsolatom sem volt soha, főleg úgy hogy már a középsulit is kijártam, és nemsokára elkezdek dolgozni, szóval teljesen úgy érzem hogy lemaradtam erről.

2019. ápr. 21. 17:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak, na én pont ilyen vagyok mint amiket te leírtál feltételeknek (annyi, hogy dohányzom, de a többi mind stimmel), ehhez képest semmi sikerem. :/
2019. ápr. 22. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!