Szerintetek mennyire van igazam ebben?
Szerintem azok a lányok szépek és vékonyak, akiknek oldalnézetből a derekuk/hasuk nem vastagabb a combjuknál. Megfigyeltem, szinte az összes vékony lánynál ez a helyzet. Én sosem voltam vékony, és nem tudom elfogadni magam, hogy sosem lesz az, hogy a hasam oldalnézetből nem vastagabb a combomnál. Persze a szépség relatív, de akkor is nagyon rossz, hogy idétlen a testem. Az a baj, hogy csinálhatnék vele akármit, sosem leszek jó csaj. Mindenki azt mondja, hogy abból kell kihozni a legtöbbet, amink van. De hát ebből kihozva se lesz semmi jó, semmi, amire büszke lennék.
Sokáig azt hittem, körte vagyok, de azt általában a nagy hásójú, vékony derekú lányokra mondják. Nekem nincs nagy fenekem, viszont a combjaim szélesek elölnézetből. Hiába fogytam 10 kilót, anya lőtt rólam pár bikinis képet a nyaralás alatt, és okádnék magamtól.
Most 162 centi vagyok és 65 kiló, méreteim 94-76-103. Teljesen evidens, hogy ebből az életben nem lehet 70 centis derék alá menni, utoljára 15 éves koromban volt 70 centis, és 16 éves korom óta több vagyok 60 kilónál. Nyilván az izom-zsír arány nem mindegy, jelenleg semmi izomzatom nincs kb. A melleimmel nincs bajom, de arányaiban kicsinek tűnnek sajnos.
De mindegy is, vacak genetikával se lehet várat építeni...
22-es: Nem értem a sértegetéseiteket, de komolyan. Már fogytam 10 kilót. Szóval aki szerint egy lusta segg, zabálógép vagyok, aki kizárólag szénhidrátot zabál, az elég nagy tévedésben van. Nem azért írtam ki a kérdést, hogy elküldjetek fogyni a g**ibe. Nem is abban a témában tettem fel a kérdést pl.
Szimplán csak arról van szó, hogy számít a genetika is. Nem csak az, de az is. Én igenis egy vaskos csontú, alacsony, töbszli alkat vagyok. 162 centihez 65 kilót már nem találok soknak, egyelőre nem akarok többet fogyni. El se tudom képzelni magam 55 kilósan. Utoljára talán 10 éve voltam annyi még gimi előtt. Ha 55 kiló lennék, akkor izmom se lenne semmi se melleim, így is csak B kosaram van és mellette egy szemből nagyon széles csípőm, kicsit sem arányos és az életben nem lenne az ilyen arányokkal. Van akinek nem széles a csípője, csak a hátsója szép nagy és kerek. Én nem ilyen vagyok, nekem a combom vastag. Ezt jelenti a genetika. És nagyon vastag a vádlim. Cseppet sem szexis. Ezt is lehet formálni tudom, de kisebb gondom is nagyobb ennél és az izom se lesz vékonyabb ott.
Láttam már hozzám hasonló csípőjű lányokat nagyon-nagyon lefogyni. Engem zavarna. Nem a kiló a minden. 60 kilónál megállnék. Inkább tónusosan, mint húsosan (mert nem mindegy). Bár egész életemben mindig az ment, hogy minimum 5 kilót le kéne adni. Barátaim szerint inkább az önelfogadásig kéne eljutni, mert aki ilyen hízékony alkat, mint én, annál 5-5 kilók csak röpködnek jobbra-balra és így sosem fogom szeretni magam. Ebben igazuk van amúgy.
Viszont továbbra is biztos vagyok benne, hogy az ilyen alkatú lányok, mint én, sokkal kevesebb férfi számára vonzóak. Pluszban az arcom is átlagos, szemüveget viselek. Továbbra sincs önbizalmam "pasizni". Ezen 10 kiló mínusz se segítene szerintem.
Tényleg ennyire nem ér el az agyadig amit beszélünk vagy mivan? Hogy juthattál be az egyetemre ennyi ésszel?
Egyszer fogyni akarsz, egyszer nem. Össze vissza írsz mindent. Innen is látszik mennyire komolytalan a "kérdésed".
#23-as válaszodban: "162 centihez 65 kilót már nem találok soknak, egyelőre nem akarok többet fogyni"
"60 kilónál megállnék."
"Ezen 10 kiló mínusz se segítene szerintem."
????????????????????????????????????????
Tisztázzuk, hogy nem (csak) a szénhidrát hizlal, minden nap 200 gr ch-t eszek mégis vékony vagyok. Mozogj bmeg!!!!
Pedig én is voltam 70 kg, most meg 57, és én is alacsony vagyok, anyai ágról meg rohadt széles csípőt és tepsi segget örököltem. Annyi a különbség, hogy én nem rinyálok, hanem minden nap, este 6ig melózok, majd eltolom a seggem a konditerembe, lenyomok 1-1,5 órát, majd hazamegyek és hiszti és a műkaják helyett főzök magamnak értelmes dolgot.
Légyszives te és aki más olvassa ezt, felejtse már el, hogy "vastag csont". Agyvérzést kapok mikor valaki ezt írja. Nincs ilyen, felejtsétek el!!!!!! Magadat áltatod, hogy "szr genetika". De itt csak a kifogásaid azok, meg a hozzáállásod.
" És nagyon vastag a vádlim. Cseppet sem szexis. Ezt is lehet formálni tudom, de kisebb gondom is nagyobb ennél és az izom se lesz vékonyabb ott." ....really???
Ha az izom miatt lenne vastag a vádlid nem zsíros lennél, hanem testépítő. Azért vastag a vádlid mert elhagytad magad is az is meghízott.
"Van akinek nem széles a csípője, csak a hátsója szép nagy és kerek. Én nem ilyen vagyok, nekem a combom vastag. Ezt jelenti a genetika. "
Nem, ezt a lustaság jelenti. Azok a lányok, akik nem vékony combokkal és kerek fenékkel születnek, heti egykét alkalommal edzenek, mozognak. Az önsajnáltatástól nem lesz kerek segged. Ha unatkozol, inkább nézzél olyan képeket a neten, ahol duci csajból fitneszmodellek lettek. Milyen érdekes hogy a vastag comb, vádli, akármi tud izmos, tónusos stb lenni.....
Ezt a stílust kikérem magamnak, pláne egy nőtől. És felháborítónak tartom a feltételezett párhuzamot az egyetemi végzettségem és a hozzáállásom között. Neked hogy esett volna 70 kilósan egy ilyen szöveg? Te is elküldenéd melegebb éghajlatra. :D
Ezerszer inkább élvezem a társaságát egy végzettség nélküli jó fej embernek, mint a bunkó, életet élvezni nem tudó, nagyképű diplomásoknak. Mert sajnos az érzelmi intelligencia nem korrelál a diplomával. Az, hogy nálad meg mi korrelál mivel, abszolút hidegen hagy!
Itt senkit nem kell győzködnöd, hogy micsoda egy csaj vagy. Elég ha a saját szemedben etalon vagy. :D Kit érdekel, te így vagy boldog. Jogosan te felelsz magadért.
Ugyanezen elven engem sem kell győzködnöd, hogy dolgozni kell a szépségért. Nyilván én is tudom. Könnyű úgy ítelkezni, hogy amúgy semmit se tudsz rólam. Mert a hozzászólásodban 0 jóindulat sincs.
Egyik kolléganőm túl van a 100 kilón és mindig megy a hiszti, hogy sohasem volt olyan vékony, mint most én. Ki is rúgnának, ha előadnék egy ilyen dumát neki, és ha te az életben is ilyen kemény vagy, ahhoz külön gratulálok. :D
De na, trollokat etetni gáz. Úgyhogy léptem innen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!