Valaki ma feltette nekem a kérdést: a nok jobban " megszenvedik" az oregedést? Azt valaszoltam, igen. Igazam volt?
Azért ugye még a párkapcsolatokban is megfigyelhetjük...Kiért rajonganak a fiatalabb nők? Hát természetesen az idősebb pasikért:): legyen az akár pár évvel idősebb, vagy akár 10-14 évvel idősebb...A lényeg a lényeg, a pasik talán vonzóbbak is idősebb korukra.
Nem is tudom ki volt aki azt mondta, hogy egy nő csak 40 éves koráig nő... Most kérem szépen, eláshatjuk majd magunkat mert idősődünk?
És kit okolhatunk? A médiát? Ahol azt reklámozzák, hogy a fiatal üde külső 40 éves korban is elérhető ha ezt meg azt megveszed blablabla...A férfiaknak sosem reklámoznak semmit, max dezodort, de olyat, hogy fiatalító szérum, ránctalanító krém olyat sose, csak a nőknek.
Hát, ha valaki csak szempillapspirált meg szemcerkát használ és minden este lemossa akkor nem hiszem,hogy azzal árt a bőrének.De ha mindennap alapozót meg ilyeneket tesz rá azzal már jobban árt neki.
Néha nem is tudom, lehet jobb lenne, ha nem is használnánk se arctisztítót se arckrémet- ki tudja hogy mik vannak benne, amik talán elősegíthetik az öregedést is.
Amúgy a nők is megmaradhatnak úgy is szépek, ha megfelelően odafigyelnek az ápolásra. Na de ha azt hírdetik, hogy a fiatalság így meg úgy, akkor nem tudom hogyan láthatnának ránccal magunkat szépnek..És ha még azt is mondom,hogy ha megfelelő kozmetikumot használsz...Itt sem lehetünk biztosak mert a minőségi kozmetikumok sem biztos, hogy jók..
Sok mindenben megkell felelnünk a férfiaknak, de talán a férfiak is a nőknek, de nekünk még ott van az ,hogy mi vagyunk elvileg a szebbik nem.Tehát ez van. :/
Küzdj egész életedben azért, hogy szép maradhass, ápolt, küzdj a narancsbőr ellen( ami ugye leginkább a nőket sújtja).
Szerintem nem.
Régen én is így gondoltam, de ma már rengeteg ellenpéldát tudnék felhozni. Ha egy férfi elhanyagolja magát, nem foglalkozik a külsejével, hidd el, ugyanúgy rosszul fog kinézni. Gondolj csak azokra a férfiakra, akik híznak 20 kilót, sörhasat növesztenek, elkezdenek kopaszodni, lyukas zokniban, mackónadrágban és izzadtan járnak. Nem valami vonzó látvány...
És nagyon sok olyan nő van, aki 40-50 évesen is szexbomba. Nézd meg Kim Catrall-t, Halle Berry-t, Jennifer Lopezt, Vanessa Williams-et stb. stb. Ők is gyönyörűek, pedig már nem huszonévesek. Igaz, hogy ők "sztárok", de a családomban is vannak olyan nők, akik jobban néznek ki 40 évesen, mint 20 évesen, de tesznek is érte. Odafigyelnek az étkezésre, sokat sportolnak, ápolják a bőrüket.
A nőknek annyival rosszabb, hogy sokkal jobban számon kérik tőlünk és elvárják, hogy minél kevesebb ráncunk legyen, legyünk kisminkelve, öltözzünk csinosak, mert hát ugye a női nemnek a szépséget "kell" képviselnie.
Ezzel szemben egy férfi már akkor is talál magának csinos nőket, ha sok pénze van és szép autója.
De a fő kérdésedre válaszolva, ha valaki kőkeményen tesz azért, hogy jól nézzen ki, mindegy hány éves, férfi-e vagy nő, meg fog látszódni a külsején a sok befektetett munka. És ugyanez vonatkozik ellenkező esetben is. Ha egésznap zabálsz, meg se mozdulsz, nem érdekel mi van rajtad, nem leszel szép, vonzó, függetlenül attól, hogy milyen nemhez tartozol és hány éves vagy.
23L (de ugyanezen a véleményen van a 26 éves barátom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!