Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki ma feltette nekem a...

Valaki ma feltette nekem a kérdést: a nok jobban " megszenvedik" az oregedést? Azt valaszoltam, igen. Igazam volt?

Figyelt kérdés
32 éves no vagyok.. Egy ismerosommel beszélgettunk az oregedésrol, és o ugy gondolja ( o 37 éves pasi) hogy a nok ( bocsanat, hogy ezt irom) hamarabb és " csunyabban" oregszneek mint a pasik,erre ezt mondtam: " Igaz.. Csaknézd meg Brigitte Bardot-t 30 évesen és nézd meg most, aztan nézd meg Clint Eastwood-ot 80 évesen, szembetuno , ki "oregebb" Szerintetek is igy van? A férfiaknal inkabb "elony" az oregedés, mg a noknél a " rémalom kezdete"?
2011. ápr. 2. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt a kérező a 40-50 évesekre gondolt. Egy 80 évestől már az is szép teljesítmény,hogy még él.
2011. ápr. 2. 21:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A férfi olyan mint a jó bor, az idő csak tökéletesíti, ahogy szokták mondani.

De mostanában azt vettem észre, hogy a 30-as, 40-es férfiak jóval fiatalabb barátnőket választanak. De reméljük, hogy csak én vagyok rossz környezetben.

2011. ápr. 2. 23:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ha valaki így szétcseszi a bőrét, mint ez akkor igen ő megfogja szenvedeni az öregedést.

De egy kis odafigyeléssel nem lesz az..Azért ne mondjuk már azt, hogy a nők levannak írva csak azért mert öregszenek. Ugyanúgy lehetnek vagyis maradhatnak fiatalosak. Manapság sok lehetőség van megőrizni ezt.

Csak nem mindegy hogy használjuk ki.

Szóval akkor nekem márcsak olyan 10 évem van, hogy kiélvezzem az időmet..Mert 30 on túl már nem fogok semmit sem érni..

2011. ápr. 2. 23:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért ne felejtsük el, hogy sok emberen photoshop is van a képeken, nem biztos, hogy a valóságba is "nyakig" kisminkelték!
2011. ápr. 3. 09:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Annyira nem lehet szembetűnőbb a kor a nőknél ha 22 éves pasik gerjednek a 40-es nőkre!Akkor miről beszélünk??
2011. ápr. 13. 15:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Én elég kevés 50-60 év körüli férfit látok aki sármos és szívesen lefeküdnék vele azaz gerjednék tőle.Férfiakon is meglátszik a kor csak azt hiszik nem.Nekem akart udvarolni 26 évesen nem egy 47-52 éves férfi aki jó pasinak tartotta magát és kortalannak.Hát nem volt hozzájuk gyomrom.Még büdösek is voltak.
2011. ápr. 13. 15:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintetek is hamarabb öregszenek a nők mint a férfiak?

Ezt mondja a szóbeszéd de másképp látom.Anyukám (58) öregebb apámnál 3 évvel és fiatalabbnak néz ki 5-10 évvel.Hamarabb megtudná csalni apámat mint apám anyámat.Az én párom csak 3 évvel idősebb nálam de én lényegesen fiatalabbnak látszom(én vagyok a nő).Igaz, sportolok ő meg nem és adok magamra.

2011. ápr. 13. 15:41
 18/18 anonim ***** válasza:

,,De azért túlnyomó részt a férfiaknak jobban áll az öregedés,ha lehet így fogalmazni."

Ez már ízlés dolga.Én 30 éves nő vagyok és nem jönnek be az ötvenes pasik.

2011. ápr. 13. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!