Valaki ma feltette nekem a kérdést: a nok jobban " megszenvedik" az oregedést? Azt valaszoltam, igen. Igazam volt?
A férfi olyan mint a jó bor, az idő csak tökéletesíti, ahogy szokták mondani.
De mostanában azt vettem észre, hogy a 30-as, 40-es férfiak jóval fiatalabb barátnőket választanak. De reméljük, hogy csak én vagyok rossz környezetben.
Ha valaki így szétcseszi a bőrét, mint ez akkor igen ő megfogja szenvedeni az öregedést.
De egy kis odafigyeléssel nem lesz az..Azért ne mondjuk már azt, hogy a nők levannak írva csak azért mert öregszenek. Ugyanúgy lehetnek vagyis maradhatnak fiatalosak. Manapság sok lehetőség van megőrizni ezt.
Csak nem mindegy hogy használjuk ki.
Szóval akkor nekem márcsak olyan 10 évem van, hogy kiélvezzem az időmet..Mert 30 on túl már nem fogok semmit sem érni..
Szerintetek is hamarabb öregszenek a nők mint a férfiak?
Ezt mondja a szóbeszéd de másképp látom.Anyukám (58) öregebb apámnál 3 évvel és fiatalabbnak néz ki 5-10 évvel.Hamarabb megtudná csalni apámat mint apám anyámat.Az én párom csak 3 évvel idősebb nálam de én lényegesen fiatalabbnak látszom(én vagyok a nő).Igaz, sportolok ő meg nem és adok magamra.
,,De azért túlnyomó részt a férfiaknak jobban áll az öregedés,ha lehet így fogalmazni."
Ez már ízlés dolga.Én 30 éves nő vagyok és nem jönnek be az ötvenes pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!