Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nincsen igazam...

Szerintetek nincsen igazam srácok? (Vagy csajok)

Figyelt kérdés
Én nem tudom de a napokban már csajoknak csak azok a pasik tetszenek akik helyesek meg divatosak meg sorolhatnám.Például a belső tulajdonságokat le se sz...ják szépne mondva.Nekem például nincs még barátnőm 16 leszek lassan de igazából már nem is érdekelnek a mai csajok.Vélemények?
2010. jún. 28. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:

igaz, de hát a divat és amit persze a mozikban látnak, a tökéletesség hát olyan nem létezik, de az egész média elhiteti mindenkivel. az idősebb korosztály persze már tudja, hogy mi a valóság, őket már nem lehet becsapni, elfogadnak sok dolgot

a filmekben persze a külső és persze a belső is tökéletes, de ezt persze több ember álmodta össze és lám mi lett belőle

én próbálom azért fékezni magam, kevés smink meg egyebek, természetesség, stílus hát nem könnyű

16L

2010. jún. 28. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez így állítás szintjén nem állja meg a helyét szerintem. Bár én 19 vagyok, ki tudja..nem hiszem hogy annyit változott ilyen rövid idő alatt.

A külső csak azért számít sokat szerintem, mert rohanó világunkban ösztönösen kiszűrjük azokat az embereket akik nem tetszenek, és csak annak adunk esélyt - hoyg megismerhessük a belsőjét- aki külsőre is tetszik. ezután pedig már számít a belső. Igen, jobb lenne ha nem számítana, de kivitelezhetetlen, valami alapjn szűrni kell. Az viszont tényleg nevetséges hogy van akit csak és kizárólag a külső érdekel. Hát az olyan nők nem érdemlik meg egy férfi szeretetét.

2010. jún. 28. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy így látod, mivel nincs barátnőd... egyébként mi van akkor, ha nem a belsőt nézik? Kit érdekel az?
2010. jún. 28. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Jah mert a pasik csak a belső tulajdonságokra buknak... Az ilyen kérdések arra jók, hogy magadat minden alól felmentsd, mert a gonosz lányok csak a külsőt nézik. Azt írod, hogy lassan 16leszel, szóval még semmiről nem maradtál le, csak a borzalmas hozzáállásodon változtass, mert nekem a negatív stílusod nem szimpatikus, pedig ez a belső tulajdonságod. Nem minden lánynak az "alfahímek" jönnek be, nekem például soha nem tetszettek, és nem vagyok ezzel egyedül.

19L

2010. jún. 28. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én abban hiszek, hogy az összes dolgot nézem. :D A barátom a másik felem, fél éve vagyunk együtt távkapcsolatban(300km). Igazából külsőre is és belsőre is olyan, mintha nekem találtál volna ki. :D Tudom, az ilyen ritka...

Engem csak elítélni szokás, mivel nem követem a mosatni divatot, hanem saját ízlés szerint öltözködöm. Ez ugye manapság gáz. :D Szerintem meg sz*rd le az olyanokat, akik csak a külsődet nézik. Keress hozzád hasonlókat, biztosan vannak! És talán te is megtalálod, azt aki neked kell ^^ *_*

17L

2010. jún. 28. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:

igazad van

a mai fiatalok kicsit szánalmasak

én ilyen társaságban nőttem fel(bár most is fiatal vagyok még) de sosem voltam ilyen :) szóval örülök, hogy én eltérek tőlük :)

több éve van barátom, hiába vagyok fiatal... mástól pedig csak azt hallom, hogy melyik hétvégén kivel csókolózott.. gyerekes dolog.Jobban jársz, ha vársz pár évet amig idősebb leszel és keresel magadnak vlmi szintén idősebb lányt

de ha türelmes vagy és jársz ismerkedni, találhatsz egy olyan lányt, aki nem tartozik az ilyenek közé :)

15/L

2010. jún. 29. 01:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, ja mintha a pasik csak az értékes belsőt látnák. Amúgy ha látok valakit az utcán, akkor persze, hogy a külső alapján ítélek, hiszen nem ismerem az illetőt. "A napokban már csajoknak csak azok a pasik tetszenek, akik helyesek meg divatosak meg sorolhatnám." ~ 1.Régen se csípték a csúnya pasikat 2.Még jó,hogy a csajok a helyes pasikat szeretik,vagy te talán a ronda lányokra buksz??
2010. jún. 30. 12:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Talán neked nem kellene befognod? Én egyáltalán nemcsak a külső alapján ítélkezem.Ez van mér soha nem lesz barátnőm azt les.....arom!!!!
2010. júl. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!