Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért most kezdett el zavarni?

Miért most kezdett el zavarni?

Figyelt kérdés

Tizen éves lány vagyok, és pár éve horok már melltartót.

Sok ismerősöm mondta, és sok helyen hallottam is, hogy mondják, hogy milyen kényelmetlen a melltartó és hogy ha hazaérnek, mindig egyből leveszik, meg ilyenek.

Engem sohasem zavart. Nem volt kényelmetlen, meg nem is fájt. Nagyon ritkán, (véletlenül) még aludni is tudtam benne, és még kényelmes is volt.

De az elmúlt pár hétben, elkezdett fájni, ha volt rajtam és folyton kényelmetlen volt.

Eddig ilyen nem fordult elő, de most alig bírok meglenni benne.

Ez miért lehet?

2019. aug. 4. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehet, hogy befolyasolt picit az, hogy mások panaszkodnak rá? Próbáld meg fejben helyre tennj a dolgot szerintem.
2019. aug. 4. 22:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ez lenne a baj, de köszönöm a válaszodat
2019. aug. 4. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy nőtt a melled és már nem jó a méret?
2019. aug. 4. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom,engem sosem zavart épp ezért nem is értem,hogy miért panaszkodnak rá a nők.Ha megfelelő méretet veszel akkor nem nyom,szorít.
2019. aug. 5. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg kicsi rád.

Egyébként nem kényelmetlen szerintem, csak a megfelől méretet nehéz megtaláni.

Mert hiába veszem ugyanazt a márkát, ha más kosárkialakítású, vagy szivacs arány más benne, máris másik méretet kell vennem. Vagy az a legjobb, amikor 2 méret között vagy. (az egyik szorít, a másik még nagy, vagy jó lenne,de a kosarába még valaki más is belefér mellém)

2019. aug. 5. 09:34
 6/6 qborka ***** válasza:

Hordj melltartót! Főleg, ha van is cicid. A gravitáció nagyon hat ám rá, illetve egyéb tényezők is vezetnek a megereszkedéshez! Ha sportolsz, ruházz be egy normális sportmelltartóra! Sőt, szerintem tesi órára is jó befektetés.

Hidd el, megéri.

2019. aug. 6. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!