Mi lehet ez? Nagyon kezdett zavarni.
Olyan velem is előfordul elég gyakran, hogy este a sötétben bevillanak ocsmány arcok, de ezeket általában csk egy másodpercre látom, és betudom a fáradtságnak meg a sok hülyeségnek, amit a TV-ben nézek.
Ha az orvosok nem találtak semmit, lehet érdemes lenne spirituális/okkult szempontból megközelíteni ezt a dolgot. Tudom, nem mindenki hisz az ilyesmiben, de egy ilyen problémánál szerintem minden lehetőséget meg kell vizsgálni.
Talán érdemes lenne megkérni egy hozzáértő személyt (de tényleg hozzáértőt, és nem valami kamu médiumot/boszorkányt, akik miatt sajnos mindenki röhög rajtunk), hogy nézzen meg téged és a lakásotokat. Nem vagyok profi ezekben a dolgokban, de eddigi tudásom alapján én el tudom képzelni, hogy rajtad ragadt valami nem túl kedves lény, ill. ha csak otthon tapasztalatod ezeket, akkor pedig az otthonotokon.
Ahogy a válaszodból látom, vallásos vagy; első lépésként szerintem egy pappal is beszélhettek, ha másban nem bíztok. Ő meg tud áldani téged is meg az otthonotokat is, ami bizonyos esetekben már elég lehet.
Remélem megoldódik ez a gond, nagyon zavaró lehet. :( Kitartás!
Nem lehet, hogy túl sok horrorfilmet néztél?
Egyébként meditálj (vagy imádkozz), de ne "etesd" a félelmeidet. Tudj hinni benne, hogy elmúlik ez a jelenség.
Pont ilyen okozhat. :)
Mivel homályosabban látsz, ezért kevesebb ingert kap az agyad. Ilyenkor "kitalál" magának ingereket.
Még egy fura, de komoly kérdés: az arcoknak nagy szemük / foguk van?
Ez a figura beszélt a saját élményeiről ezzel kapcsolatban: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!