Mostanában nagyon zavarni kezdett a magasságom. Esetleg valami jó oldala van az alacsonyságnak? (Kéne egy kis önbizalom (: )
157 cm magas vagyok, és 16 éves. Folytom azzal szekálnak az osztálytásaim, hogy "de cuki vaagy" meg "prücsök", "Törpilla" és hasonlók, a szemetebbek olyasmiket is kérdeznek, hogy miért ide jöttem, az általános két utcával lejjebb van:/ (Bár ezt mostanában kezdik abbahagyni, mert nem vagyok az a türelmes típus [értsd: cseppet agresszív] és rendesen oda szoktam sózni nekik)
Nem mondanám magam "fejletlennek", igazából csak egy összezsugorított átlagos kinézetű lány vagyok.
Magassarkút, kérlek, ne ajánljatok, nem tudok járni bennük, és amúgy sem vagyok az a magassarkús fajta. Nem tökély a póló-farmer-sportcipő:)
Nagyon ciki, mikor a többiek fölé magasodsz és látod, hogy az az úriember kopaszodik, amott tiszta korpa.
Ja, meg lenézni egy férfire sem leányálom.
Így te "válogathatsz" többet a férfiak közül, mert nem kell félned, hogy föléjük magasodsz (és ha valami csoda folytán meggondolod magad a magassarkúval kapcsolatban, akkor sincs baj).
Azért én még nőttem volna úgy 10 centit, pasit még akkor is találnék eleget. A kicsikre nem mindig figyelnek oda, BKV-n is volt ebből már probléma tömegben. :-)
De én már így maradok, majd fogok egy szép szál magas pasit, aztán a gyerekem már nem lesz ilyen törpe. :-)
Sok jó oldala van.
Nem kell lehajolnod, hogy bemenj egy ajtón.
Előnyöd van limbónál.
Állva is furulyázhatsz.
most ennyi jutott eszembe, de ha ezeket elmondod nekik mikor csesztetnek, tuti hogy abbahagyják mert rájönnek hogy igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!