Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehetnék magabiztosabb?

Hogyan lehetnék magabiztosabb?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy teljesen rendbe van a külsőm, mondják is :) És én is úgy érzem hogy rendben van.(170cm hátközépig érő hullámos gesztenyebarna haj, barna szem,fehér bőr, és telt száj) :) de valamiért ha beszélnem kell emberek előtt (felelni vagy csak dumálni) tök visszahúzódó vagyok.. nincs elég önbizalmam,kicsit zárkózott vagyok nem nem durván mert azt is mondják h barátságos vagyok.. Kell vmi önbizalom növelés.

2014. nov. 1. 15:35
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kihagytam h 18/L
2014. nov. 1. 15:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Játszd meg, és idővel belejössz.
2014. nov. 1. 15:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Azt mondod? :D De h játsszam meg? Csináljak úgy mint a magabiztos emberek?
2014. nov. 1. 15:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Olyasmi. A magabiztosság az egy olyan dolog, amit ha megjátszol, magadtól felveszed egy idő után. Például a lelkesedés is ilyen. Ha lelkesen beszélsz valamiről (még ha unalmasnak is tartod), vagy elég ha csak megjátszod a lelkesedést, lelkes leszel automatikusan :) Mi több, mások is lelkesedni fognak érte, akik hallgatnak. Csak ne játszd túl egyiket se. :)
2014. nov. 1. 15:52
 5/12 anonim ***** válasza:

Az utánzás jó ötlet!

Én legjobb barátnőmet utánoztam,nagyon magabiztos közvetlen személyiség.Úgy csináltam mint ő. Néha úgy mentem mint ő. Átvettem sok mindent,persze magamhoz formáltam.Idővel már elég magabiztos lettem :D

Persze ehhez ő is hozzájárult,mert mindig olyan társaságba vitt ahol közvetlen,barátságos emberek voltak.Így könnyebb volt oldódni,magabiztossá válni:)

Azt kell szemed előtt tartanod,hogy nincs mitől félni a társaságban lévők is csak emberek.Egy darabig figyeld őket,hogy beszélgetnek majd úgy válaszolj ha kérdeznek.

Én pl szűz vagy 22 évesen. De ezt senki nem mondja meg.Mikor kérdezik,hogy volt-e barátom,lazán magabiztosan és viccesen jajj perszeeee, többen is voltak :D Ezt inkább olyan embereknek mondom aki nincs annyira közel hozzám. Barátaim jó része tudja,hogy szűz vagyok.Ők meg nem köpnek be nyilván való.

2014. nov. 1. 15:57
 6/12 anonim ***** válasza:
*vagyok
2014. nov. 1. 15:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van kipróbálom :) És mit tegyek ha elbizonytalanodom? valahol beszélnem kell és attól félek h elrontok vmit .. és kinevetnek.. akkor az a legjobb ha nevetek egy picit én is?
2014. nov. 1. 16:04
 8/12 anonim ***** válasza:

15:57-es vagyok.

Ha elrontasz vmit akkor nevess te is :D

Én pl többször volt,hogy vmit félre mondtam,aztán mondom bazmeeeg nem így akartam :D

De igazából egy beszélgetés nem olyan mintha felelnél egy versből vagy bármi másból.Szabad szó használat van.Nem kell görcsölni,vedd lazán! ;)

Meg tényleg ne arra fókuszálj,hogy jajj elrontom. Legyén laza :)

2014. nov. 1. 16:33
 9/12 anonim ***** válasza:

*legyél

mindig elírok vmit :D

2014. nov. 1. 16:33
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen lehet kicsit lazábbnak kellene lennem. De egy kicsit bohókás vagyok :$ néha csak rámosolygok emberekre :DD aztán ha látom h nem értik akkor megijedek tőlük :D
2014. nov. 1. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!