Hogyan lehetnék magabiztosabb?
Az utánzás jó ötlet!
Én legjobb barátnőmet utánoztam,nagyon magabiztos közvetlen személyiség.Úgy csináltam mint ő. Néha úgy mentem mint ő. Átvettem sok mindent,persze magamhoz formáltam.Idővel már elég magabiztos lettem :D
Persze ehhez ő is hozzájárult,mert mindig olyan társaságba vitt ahol közvetlen,barátságos emberek voltak.Így könnyebb volt oldódni,magabiztossá válni:)
Azt kell szemed előtt tartanod,hogy nincs mitől félni a társaságban lévők is csak emberek.Egy darabig figyeld őket,hogy beszélgetnek majd úgy válaszolj ha kérdeznek.
Én pl szűz vagy 22 évesen. De ezt senki nem mondja meg.Mikor kérdezik,hogy volt-e barátom,lazán magabiztosan és viccesen jajj perszeeee, többen is voltak :D Ezt inkább olyan embereknek mondom aki nincs annyira közel hozzám. Barátaim jó része tudja,hogy szűz vagyok.Ők meg nem köpnek be nyilván való.
15:57-es vagyok.
Ha elrontasz vmit akkor nevess te is :D
Én pl többször volt,hogy vmit félre mondtam,aztán mondom bazmeeeg nem így akartam :D
De igazából egy beszélgetés nem olyan mintha felelnél egy versből vagy bármi másból.Szabad szó használat van.Nem kell görcsölni,vedd lazán! ;)
Meg tényleg ne arra fókuszálj,hogy jajj elrontom. Legyén laza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!