Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehetnék magabiztosabb?

Hogyan lehetnék magabiztosabb?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy teljesen rendbe van a külsőm, mondják is :) És én is úgy érzem hogy rendben van.(170cm hátközépig érő hullámos gesztenyebarna haj, barna szem,fehér bőr, és telt száj) :) de valamiért ha beszélnem kell emberek előtt (felelni vagy csak dumálni) tök visszahúzódó vagyok.. nincs elég önbizalmam,kicsit zárkózott vagyok nem nem durván mert azt is mondják h barátságos vagyok.. Kell vmi önbizalom növelés.

2014. nov. 1. 15:35
1 2
 11/12 heroes3 válasza:

Mindenki egy más arcot mutat idegen emberek előtt.Kik ők, hogy félni kell tőlük?

Nézz meg egy hajléktalant, annak sec perc alatt megtudnád mondani a magadét.

Aztán vegyünk egy öltönyös magas embert, aki pont előtted szált ki a 20 milliós kocsijából, de meglökött és annyit tett hozzá, hogy húz innen már te hülye liba.

Az öltönyt most add rá a hajléktalanra, és az öltönyösre a rongyos ruhát.Mi változik? Te magad.

2014. nov. 1. 21:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Ismerd meg magad! Ez mindennek az alapja. Fedezd fel magadba a szépet és a rosszat is. Légy bátor és ismerd meg a félelmeidet! így lehet 'növelni' az önbizalmat. Ja tapasztalatból: Ne akarj tökéletes lenni.

Ha további segítségre van szükséged vagy nem egészen érted akkor még írj.

18/L

2014. nov. 2. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!