Szerintetek van okom délni?
Először is nyugodj meg,és ne érdekeljenek a negatív bunkóságok!Engem érdekeltek,és tönkre akartak tenni ezzel...és amikor erre rájöttem,akkor mondtam,hogy elég volt,mostantól nem érdekelnek.Foglalkoztam velük,de rájöttem,hogy ez őket minősíti,mert senki sem lehet tökéletes,és először az embernek magába kell néznie,és nekik ez nem ment.Nekem ment,ha hibáztam,mindig beláttam.Nem nekik akartam megfelelni később,csak magamnak.
Ez meg sikerült,igaz,hogy már 18 éves vagyok,de végre beláttam én is,hogy ők is csak emberek,ahogy én is.
Semmivel sem vagyok kevesebb,mint ők.
TE SEM!SŐT,MIVEL BELÁTOD,HOGY A SZÜLEID ENNYIT ADHATNAK MEG NEKED,ezért több is vagy,mint ezek a lányok...:)
Jézus! Az a lány még hozzád sem szólt már "elítélted" :)
Szerintem nem kell erre így ráparázni... ismerd meg szeptemberben aztán majd alakul... ha nem lesztek szimpatikusak egymásnak nem beszélgettek 15 évesek vagytok nem 5 azért!
"TE SEM!SŐT,MIVEL BELÁTOD,HOGY A SZÜLEID ENNYIT ADHATNAK MEG NEKED,ezért több is vagy,mint ezek a lányok...:)"
Ez a demagóg hülyeség saját gondolat, vagy Facebook "bölcsesség"? Senki nem több a másiknál csak azért, mert a szüleinek kevés pénzük van. Ennyi erővel a gazdag tinik is mondhatnák, hogy többek másoknál, mert bár rengeteg pénzük van otthon, mégis átlagosan élnek, nem herdálják azt. Senkit nem tesz jobbá, sem rosszabbá másoktól az anyagi helyzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!