Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan legyek népszerűbb?

Hogyan legyek népszerűbb?

Figyelt kérdés
Nos sok hasonló témájú kérdést olvastam itt, de egyik sem volt az én esetembe pontosan beleillő. A népszerűség alatt annyira gondolok, hogy esetleg több barátom legyen akikkel elhülyülünk vagy valami olyasmi amitől kicsit még nő az önbizalmam stb. Tehát annyi lenne, hogy most megyek a város egyik legjobb gimijébe és szeretném ha már az elejétől megkedvelnének. Előző suliban osztályelső voltam heti 2-3 óra tanulással és voltak jó haverjaim -2 bestfriend szerű- meg pl úgy tiszteltek és ilyesmi, még kérdezni is mertek tőlem meg mondjuk tudtam dumálni jó csajokkal, de valahogy mégsem lett ennél több és szeretném ha ebben segítenétek!

2014. aug. 21. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Beszélj!ismerkedj!ennyi az egész..de amúgy a végén mindig úgy lesz,hogy a ribik és a szépfiúk lesznek a középpontba.

14/l

2014. aug. 21. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Legyél kedves, magabiztos, ne áskálódj, legyél megközelíthető.

Az álnépszerű, aki görénykedéssel szerzi a népszerűségét. A kedves, de nem tenyérbemászó srácok a menők.

2014. aug. 21. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
2014. aug. 21. 16:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!1. Válaszoló: szoktam beszélgetni, ismerkedni, mind személyesen mind interneten

2. Válaszoló: kedvesnek, segítőkésznek tartom magam és ez az álnépszerűség nem igaz rám/ nem ehhez kérek sehgítséget.

Egyéb tippeket várok, ha tudtok valamit

2014. aug. 21. 16:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként gördeszkázom és nem kifejezetten "menőnek" tartott ruhákban járok, hanem kényelmes, de nyilván helyzethez illőeket ( főként c&a-s farmer+póló/ing)
2014. aug. 21. 16:44
 6/6 pannii1125 válasza:
a legfontosabb hogy légy nyitott, és netess meg msáokat.ha a többieknek tetszik a dumát jót röhögnek rajta mindig emékezni fognak rád
2014. aug. 24. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!