Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Gimnazista elsős vagyok, az...

Gimnazista elsős vagyok, az osztálytársak főleg lányok, udvariasak de eléggé átnéznek rajtam, alig szólnak hozzám hiába viselkedem és nézek ki normálisan. Szerintetek ha szerveznék valamit hogy népszerűbb legyek mi legyen az?

Figyelt kérdés
Valami házibulira, mozizásra vagy hasonlóra eljönnének vajon? Milyen bevált programok vannak még?
2013. okt. 13. 20:06
 1/3 anonim válasza:

A házibuli mindig üt. De ha nem akarod nagy költségekbe verni magad, viszont a hangulatot meg garantálni akarod, akkor mondd hogy egy üveg pia a belépő, vagy esetleg egy ezres, hogy be tudjatok vásárolni kajából, italokból, legyenek jó zenék. Ez tuti bejön nekik.

És ne azt várd hogy a lányok körülrajongjanak, azért te is tehetnél néhány lépést feléjük. A magabiztosság meg bátorság mindig nagy előny. Sok sikert! 21/L

2013. okt. 13. 20:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva már annak is örülnék ha az egész osztályt elhívva ketten eljönnének, nemhogy még egy ezres belépőt is kérjek. Ha szervezek egy bulit mindenkit elhívva és senki nem jönne el, akkor mégnagyobb lúzer lennék.
2013. okt. 13. 20:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Najó csak illusztráció a leírt szitu de nagyon hasonló a valóság, valahogy nem vagyok benne biztos mit csináljak mert alig jön el valaki ha vmit szervezek, meg hogy honnan szedjek rá esetleg plus embereket akik aktívak.
2014. okt. 6. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!