Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Bulit szerveznék. Valaki...

Bulit szerveznék. Valaki segít? Minden ötletek szívesen várok :D

Figyelt kérdés

Nemsokára szülinapom, és szeretnék bulit tartani. De a kérdés az, hogy hol legyen. Mert ugye én panelban lakok, és ott nem lehet. A nagyimék meg faluban laknak, tőlünk kb. 20 km-re.

Szerintetek hol tarthatnám?

És írnátok nekem vicces játékokat, feladatokat..stb?

Ami eszetekbe jut a bulival kapcsolatban azt írjátok már le nekem :D

köszi :)

lassan 14/L :)

2010. szept. 2. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hány embert szeretnél meghívni. Ha csak páran lennétek, (pl. max 5-6) akkor szerintem simán tarthatnád panelben. Ha viszont többen lennétek, szerintem megpróbálhatnád, hogy kimentek nagyidhoz, csaptok egy grillpartit, kertipartit. Esetleg beszélj az igazgatóval, hogy a tornatermet kibéreljétek, vagy a közelben egy sportcsarnokot. Szerintem az is jó ötlet, ha elmentek közösen valahova (gondolok itt mondjuk egy mozira, állatkertre stb) és utána egy parkba mentek bulizni (persze úgy, hogy ne nagyon zavarjátok a lakókat :D)

Egyébként az üvegezés mindig telitalálat :P Ezen kívül lehet karaokézni, számháborúzni, a Twister is befutó :P Vagy játszhattok olyat, hogy körbeültök, egyvalaki elmond egy logi-sztorit (Játékszabály: Van egy mesélő, aki ismeri a történetet, és a többiek a nyomozók. A mesélő a játék elején elmondja az alaptörténetet, de kihagyja belőle a történet csúcspontját, rejtélyét, pl. hogy ki ölte meg az idegent? vagy mi a foglalkozása az embernek? bővebben itt: [link] )

Persze zene és tánc ezerrel :) Csinálhatsz csak lánybulit, de vegyesen is!! Ha az első verziót választod, akkor inkább csajos dolgokat is szőj bele a partiba (pl. tömeges sminkelés, körömlakk-verseny, divatbemutató) ha viszont fiúk is lesznek, olyat találj ki, amit ők is élvezni fognak! :)

Sok sikert, remélem segítettem!Boldog szülinapot :):):)

2010. szept. 4. 15:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszii szépen :))

többen lennénk, és persze vegyes buli lenne :)

a kertiparty jó ötlet, csak ugy októberben lenne a bulim, szal akkor hideg van már hozzá. =/

a sulinak szabvány tornacsarnoka van, világversenyeket akarnak ott artani, szal nem adná ide az igazgató.. =/

de arra gondoltam, hogy kibérelnénk a kempingbe egy házat? az jö ötlet lenne?

2010. szept. 4. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Ötletnek jó, csak szerintem drága... :S

a grillpartira végső esetben rétegesen kell öltözködni... :)

2010. szept. 4. 15:20
 4/4 A kérdező kommentje:

megnéztem és Kb. 40 000 ft lenne.. =/

szal marad a grillparty :)

2010. szept. 4. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!