Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szenteste és karácsony a...

Szenteste és karácsony a szeretet és a család ünnepe, de akkor miért szerveznek diszkót december 24-re, estére? Ma láttam egy plakátot, ahol az van kiírva, hogy 24-én diszkónlesz. Erről mi a véleményed?

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 19:06
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Hát van akinek senkije nincsen és ő elmegy mert mégsem akar egyedül lenni talán ezért
2012. dec. 20. 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mindenkinek családja ők is szeretnék közösen eltölteni a szentestét másokkal.
2012. dec. 20. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Hát ez kissé megdöbbentett. De sajnos nagyon sok széthulló család van, ahol a fiatalok inkább diszkóba mennek ekkor. Legalábbis szeretnék ebben tévedni... Amúgy meg mindenből üzletet csinálnak, úgy látszik már a szenteste sem mentes ez alól... Így csak jobban szétesnek az amúgy sem stabil családi kapcsolatok.... :(
2012. dec. 20. 19:09
 4/11 anonim válasza:
100%
Éjjel 11-től mit lehet csinálni a családdal? Akkor elmennek aludni a szülők, kisebb testvérek. Én meg miért ülnék itthon, ha amúgy nem szoktam időben lefeküdni? Igaz nem diszkoba szoktam menni, hanem barátommal találkozunk éjjel, akkor adjuk oda egymásnak az ajándékot, beülünk valahova esetleg.
2012. dec. 20. 19:11
 5/11 A kérdező kommentje:
pl mi nem vagyunk vallásosak,de karácsonykor éjféli misére megyünk családdal,aztán beszélgetünk
2012. dec. 20. 19:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagytok vallásosak csak azért mentek templomba mert jó program másnak más a program ilyenkor.
2012. dec. 20. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
mi rock kocsmába megyünk 25én koncertre. ha lenne vmi jó 24én akkor is lemennénk. nappal lehet családozni meg hasonló, este miért ne bulizhatnánk?
2012. dec. 20. 19:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem megyek diszkóba se ilyenkor, se máskor, de miért is zavarna, ha bárki ezt teszi?

Miért kéne egyáltalán, hogy "véleményem" legyen a dologról? Mindenki foglalkozzon saját magával, és a saját ünnepével, nem kell folyton azt keresni, hogy mibe lehet belekötni, és min lehet felháborodni. Én meg pl. pont az ilyesmit nem értem. Miért jó neked ezen idegesítened magad, ezen filózni, kérdést kiírni ezzel kapcsolatban...?

Na, nekem meg ez a véleményem. Foglalkozz a saját dolgoddal, és ne törődj azzal, hogy ezek szerint vannak emberek, akik 24-én diszkóba akarnak menni. Váljék egészségükre.

2012. dec. 20. 19:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Karácsony nem a szeretett ünnepe hanem a keresztény vallás egyik szent ünnepe. Te csak karácsonykor szereted a családot? Nem vallásosak vagy más vallásuk így nem ünneplik.
2012. dec. 20. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Én egyszer 25-én voltam diszkóban,hú de rossz vagyok,azta.
2012. dec. 20. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!