Anyám vágta le a hajamat. Mit kezdjek vele? (Többi lent)
Már régóta növesztem a hajmat de pár napja észrevettem hogy töredezett a vége. Fodrászhoz nem akartam menni mert gondoltam hogy ennyi miatt felesleges lenne és megkértem anyumat hogy vágjon le nekem a végéből 1-2 centit de semmi többet.(Anyukám rövid haj párti és neki is rövid a haja, és már régóta mondogatja hogy miért nem vágatom rövidre stb.) este leülök a székbe és anyukám szépen elkezdi vágni a hajamat. Éreztem hogy a csípőmnél van akkor meg is nyugodtam hogy nem sokat vág de mivel lépcsös a hajam ezért azt mondta hogy legelső régből is vág (ami a legrövidebb) mondtam neki hogy jó és ekkor a következő pillanatban már csak arra eszméltem hogy a hajam az az állam fölé ér! Teljesen ki voltam akadva és egész este sírtam. Kb így néz ki most a hajam! [link]
Ezzel a hajjal az a bajom hogy nem lehet formázni se beállíta. Elgondolkoztam azon hogy kipróbáljak egy nagyon rövid hajat? Ti mit gondoltok?
Ja és amúgy az is elég érdekes, hogy egy kis szóváltás, vagy vita sem történt, miután felálltál anyád "fodrásszékéből", csak magadban sírdogáltál, miutál elváltak útjaitok...
Nem kérted számon? Ha már ő tette ezt, nem kérdezted meg, hogy mit tanácsol, mégis mit csinálj a rövid hajaddal? Annyira kamuszaga van ennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!