Mit kezdjek a hajammal?
Figyelt kérdés
Ha kivasalom, nem marad egyenes, ha begöndörítem az sem marad meg benne.
Nagyon erős, sűrű és vastag a hajam, ami mások szerint nagyon szép, de csak szenvedek vele.
A hátam közepéig ér, durva tapintású, nem puha és selymes, hanem ilyen drótos.
És a hajszálak vége nem vékonyodik, hanem vastagabb a vége, mint a többi része, ilyen seprűs, annyira rossz.
Sose tudom szépen, normálisan kivasalni.
Valami tipp?
Köszönöm a segítséget!
2019. jún. 20. 17:26
1/8 anonim válasza:
Az én hajam is ilyen típusú, mások irigylik hogy sok meg dús de igazából sehogy sem áll. Esetleg egy új frizuràn nem gondolkodtàl? Nekem ha nagyon elegem van akkor általában levàgatom.
2/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, de amióta vállig érőre vágatom és vasalom sokkal egészségesebb hatást kelt.
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy volt már vállig érő hajam, de nagyon rossz volt és most növesztem is.
Tavaly vágattam fufrut, úgysem lett jobb.
Mindig csak problémát okoz.
2019. jún. 24. 20:41
4/8 Nagy.bettike21 válasza:
loreal steam pod-ot probald ki!! nekem is meg van, kb fel eve hasznalom hajmosasok utan, a hozzá tartozó olajjal együtt ( en a kondicionalot nem vettem meg). nekem vekony szalu, fako, gyenge, töredezesre hajlamos volt a hajam, ez nagyon szepen rendbehozta. egy probat sztem meger!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. júl. 3. 15:21
6/8 anonim válasza:
Akkor vágással jól formázható rövid frizurában gondolkodj, mert a Te hajadnak van tartása.
7/8 A kérdező kommentje:
Volt rövid hajam, nem állt jól.
2019. júl. 8. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!