Mit kezdjek a hajammal?
Szia. Nekem is göndör a hajam.
Heti 2x mosom, samponból syoss micellás sampont használom a hozzá tartozó balzsammal, valamint 1x egy héten mindig szoktam hajpakolást is.
Hajvégápolóként én babaolajat használok (dm sajatmarkasa babylove ) mert abban nincs alkohol csak természetes olajok.
Ha nagyon száraz a hajad érdemes balzsambol hajpakolásbol olajosat használni valamint az olyan meg jobb amelyikben keratin is van. KALLOS HAIR PROTOX pont ilyen,nekem bevalt. :)
Hogy elkerüld a zsirosodast csak a hajad közepétől kend fel akar a balzsamot akár a hajpakolast.
Samponból nem érdemes olajosat venni, mert attól aztán (nekem legalábbis) még zsírosabb a hajtövem.
Ha nagyon töredezett a hajad ott nincs mese le kell vágni a töredezett részt.
Vasalni nagyon ritkán vasald, hajszaritot is alacsony hőmérsékleten érdemes használni.
Ezután lazán befonhatod, szépen megtartja a hullámokat.
(Én általában akkor vasalom vagy becsavarom nagy hajcsavarokra, ha megyek valahova vagy olyan alkalom van.)
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!