Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdjek a hajammal?

Mit kezdjek a hajammal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Göndör hajam van, de egyszerűen nem tudom mit kezdjek vele. Nemtudom hogy hogyan kezeljem. Száraz és töredezett, sokszor elalszom meg ilyenek. Szóval valaki aki ért hozzá vagy van tapasztalata az leírná légyszi részletesen hogy mit csináljak? Milyen termékeket, milyen gyakran és hogyan használjak? És alvásnál mit csináljak vele? Előre is köszi.

2019. febr. 24. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Nullásgép. Kéthetente.
2019. febr. 24. 21:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Haha
2019. febr. 24. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Mutass képet. Nem haha
2019. febr. 24. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Hasznáj balzsamot! A töredezett részt le kell vágni, az már menthetetlen. Viszont azt megelőzheted, hogy hamar törni kezdjen újra. Nekem a kókuszolajos hajpakolás csodát szokott tenni. Ne vasald és ha hajszárítót használsz, akkor a legalacsonyabb hőfokon tedd. Alváshoz fogd össze egy nagyon laza konytba a fejed tetején. Pineapple method néven sok videót találsz róla youtubeon. Hajmosásnál csak a hajtőnél samponozz. (Kivéve persze, ha tényleg koszos a hajad, pl. uszodavíz, por...) A balzsamot viszont pont fordítva, csak a hajhosszra kend, a fejbőrödre ne. Én hajhabot is használok utána, hogy ne menjenek szét két nap alatt a tincsek, de van akinek nincs szüksége rá. Sampon és balzsam választásnál kerüld, amiben szulfát, szilikon, parabén és alkohol van.
2019. febr. 24. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy szárazon sose fésüld, mert az is töredezést okoz.
2019. febr. 24. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem is göndör a hajam.

Heti 2x mosom, samponból syoss micellás sampont használom a hozzá tartozó balzsammal, valamint 1x egy héten mindig szoktam hajpakolást is.

Hajvégápolóként én babaolajat használok (dm sajatmarkasa babylove ) mert abban nincs alkohol csak természetes olajok.

Ha nagyon száraz a hajad érdemes balzsambol hajpakolásbol olajosat használni valamint az olyan meg jobb amelyikben keratin is van. KALLOS HAIR PROTOX pont ilyen,nekem bevalt. :)

Hogy elkerüld a zsirosodast csak a hajad közepétől kend fel akar a balzsamot akár a hajpakolast.

Samponból nem érdemes olajosat venni, mert attól aztán (nekem legalábbis) még zsírosabb a hajtövem.

Ha nagyon töredezett a hajad ott nincs mese le kell vágni a töredezett részt.

Vasalni nagyon ritkán vasald, hajszaritot is alacsony hőmérsékleten érdemes használni.

Ezután lazán befonhatod, szépen megtartja a hullámokat.

(Én általában akkor vasalom vagy becsavarom nagy hajcsavarokra, ha megyek valahova vagy olyan alkalom van.)

Remélem segítettem. :)

2019. febr. 25. 13:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat❤
2019. febr. 25. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!