A foggyökerem alatt hatalmas gyuladás van és egészen a nyirok csomoig tart mit kezdjek vele? Fogorvos már vágta és naponta tisztitja is nekem de csak nagyobb és már a nyiroknál tart. Vélemény?
Kimaradt de korrigálom.
Lényeg hogy a jobb also 6 os fogam félig letört és begyuladt genygoc keletkezett alatta. Egy fogorvos kifurta a gyökércsatornáig hogy hátha ot kijön de nem, ez volt egy hónapja. most elmentem SZTK ba aranyosak rendesek stb és amikor odamentem akkor a tükörbe csak egy picit láccodott hogy genygoc van. Kitapogatta az orvos és azonal sebészetre küldött felvágták ez volt 4 napja akkor mintha pici geny kijöt volna amikor öblitetem fertötlenités stb és egy jodozott gézcsikot rakott bele a sebbe és visszarendelt minden napra hogy tudja tisztitani és vizsgálni. 3 napja járok a vágás ota és nem megy lejebb.
ma Felírt nekem 2 dolgott (Dalacin-t 300mg 3db/nap és Corsodyl-t öblitésre). Vágás elött is pattanásig tele volt gennyel de belenyomott egy adag érzéstelenitött és gondolom mivel tele volt a nyirok vele ment tovább az "egyveleg" mert éreztem hogy több folyadék van ott benne és áttört a nyirokhoz is. Most a 4.napon este az arcom jobb oldala (nyiroknűl is bevan dagadva és kö kemény de érezhető hogy geny van benne és lüktett tele van cuccal és már kivagyok. nem értem miértelme volt felvágni ha roszabb lett mert ez nem norm.2.5x akkora mint volt 3xmosok fogat alig eszek anti B szedek és öblögetek és már alig birok nyelni és a fejemet is nehezen forgatom.
más orvoshoz nem megyek mert midnen nap más kezel így nem az orvos hibálya.
Mit tegyek?előre is köszönöm
Uh, te szegény!Szerintem mindenképp maradj orvosnál, nem hiába kezelnek ott.Anélkül elég csúnyán begyulladna minden,nem szerencsés egy gennyes sebbel élni. Ha úgy érzed, nem oké a dolog, keress meg egy magánorvost, ő megmondja őszintén mit kellene csinálni vele.
Kitartást!
Az első vagyok! Akkor úgy látszik ez lesz a megoldás. Mindenesetre biztos kellemelen lesz a húzás, mert gyulladt, de gondolj arra, hogy utána vége lesz ennek a ceremóniának. Vigyázni kell a gyulladással, mert nagy bajt is okozhat, nem szaba elhanyagolni! Kiveszik a fogad, utána kigyűlik a genny és szépen lassan meggyógyul a seb!
Kitartást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!