Mit kezdjek a bőröm állapotával?
Le leszek szavazva, mivel mindegyik válaszomat egy ominózus személy megteszi (szánalmas és gyerekes fazon), ettől függetlenül leírom a véleményemet.
A pattanás kialakulásának sok oka lehet: egészségtelen mozgásszegény életmód, allergia, vitaminhiány, stresszes életmód, kevés folyadékbevitel, hormonális probléma, keringési zavarok, ha sokszor nyúlsz piszkos kézzel a bőrödhöz, ha a zsíros hajad az arcodhoz ér, sok húsfogyasztás, menstruáció előtt és serdülőkorban természetesek a pattanások.
Olvasd még el az alábbi cikkeket is:
Utolsó: Minden ilyen kerdésnél van egy bal**asz aki jön ezzel a dumával, miközben elfelejti, hogy azért ilyen a bőre valakinek mert TINÉDZSER. NEM az életmód, NEM higéniai problémák, hanem GENETIKA.
Nőgyógyászt is javasolnék a bőrgyógyász mellé.
Ha aknés vagy, akkor antibiotikumos kúrán is lehet részt kell venned. Ha sima problémás bőrről van szó kaphatsz gyógyszert ami rendbe teszi a hormonjaid. Emellett havi egy kozmetikai kezelés sem árthat ha már javult a bőröd.
Mondatértelmezés? A felsorolásomban mi volt az utolsó gondolat?
Mielőtt támadsz, ember, használd is az agyad, már ha van!
Nekem a hátam, mellkasom volt heges, pattanásos nagyon. Én elmentem bőrdokihoz és gyógyszert írt fel rá. Az Inerta-t. Nekem ez segített, bár nagyon kiszáradt tőle a bőröm, szám, mikor szedtem, de nagyon megérte, mert utána eltűntek és nagyon szép lett a bőröm!
Hozzátenném, hogy előtte a Tetracyclin (nem biztos, hogy így kell írni) gyógyszert szedtem, az nem használt. Meg Zynerittel is kentem a bőröm, de az sem használt.
Mindenképp menj el bőrdokihoz, ő megmondja mit kell tenni. Ha esetleg nem használ a gyógyszer/krém, akkor vissza kell menni, hogy írjon fel másikat.
17/L (Mikor a gyógyszert szedtem 16 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!