Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hogyan mostok hajat?

Ti hogyan mostok hajat?

Figyelt kérdés

Mai napon a fodrászommal beszélgettünk a hajmosásról és nagyon meglepődött, hogy zuhanyzás/kádfürdőzés közben mosok hajat és így hát igen, a hátamra folyik a sampon egy része. Kérdezfetett percekig hogy szoktam így hajatmosni.

Nagyon ritkán a fejemet a kádbahajtva mosom a hajam, ha gyorsan kell hajatmosnom (derékig érő hajam van- nagy logisztika áll minden hajmosás mögött 😅) de nem ez az álltalános.

Ezért vagyok kiváncsi, ti hogy mostok hajat? Gáz zuhanyzás vagy fürdés közben hajatmosni?

2019. jún. 20. 18:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Változó, hogy hogy szoktam. Zuhanyzás közben ritkán mosok hajat, mert nekem az úgy kényelmetlen. Sokszor szoktam úgy, hogy csak behajolok a kádba, mivel úgy mindig hamar kész vagyok, mert ha fürdés közben mosok hajat, akkor mindig elidőzök. :D

Nem tudom miért lenne gáz így mosni hajat. Szerintem az emberek többsége zuhanyzás/fürdés közben szokott. :)

2019. jún. 21. 12:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs azzal, ahogy te csinálod. Nekem mondjuk úgy nem kényelmes, úgyhogy én a kád fölé hajolva mosom. :)
2019. jún. 21. 16:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Azta, nekem pont a zuhanyzós a kényelmetlen.

Én zuhanyzás után szoktam a kádba előre hajtani a fejem. Nagyon maximum 20 perc egy hajmosás, annyi idő alatt sosme állt be a nyakam vagy a hátam, gondolom ez egyén függő. Meg én zuhanyzás közben csak bénázok, így pedig akkor állítom el a vizet, amikor akaorm. Nekem így víz takarékosabb is. ☺️

2019. júl. 30. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!