Ti hogyan mostok hajat?
Mai napon a fodrászommal beszélgettünk a hajmosásról és nagyon meglepődött, hogy zuhanyzás/kádfürdőzés közben mosok hajat és így hát igen, a hátamra folyik a sampon egy része. Kérdezfetett percekig hogy szoktam így hajatmosni.
Nagyon ritkán a fejemet a kádbahajtva mosom a hajam, ha gyorsan kell hajatmosnom (derékig érő hajam van- nagy logisztika áll minden hajmosás mögött 😅) de nem ez az álltalános.
Ezért vagyok kiváncsi, ti hogy mostok hajat? Gáz zuhanyzás vagy fürdés közben hajatmosni?
Változó, hogy hogy szoktam. Zuhanyzás közben ritkán mosok hajat, mert nekem az úgy kényelmetlen. Sokszor szoktam úgy, hogy csak behajolok a kádba, mivel úgy mindig hamar kész vagyok, mert ha fürdés közben mosok hajat, akkor mindig elidőzök. :D
Nem tudom miért lenne gáz így mosni hajat. Szerintem az emberek többsége zuhanyzás/fürdés közben szokott. :)
Azta, nekem pont a zuhanyzós a kényelmetlen.
Én zuhanyzás után szoktam a kádba előre hajtani a fejem. Nagyon maximum 20 perc egy hajmosás, annyi idő alatt sosme állt be a nyakam vagy a hátam, gondolom ez egyén függő. Meg én zuhanyzás közben csak bénázok, így pedig akkor állítom el a vizet, amikor akaorm. Nekem így víz takarékosabb is. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!