Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hogyan mostok hajat?

Ti hogyan mostok hajat?

Figyelt kérdés

Mai napon a fodrászommal beszélgettünk a hajmosásról és nagyon meglepődött, hogy zuhanyzás/kádfürdőzés közben mosok hajat és így hát igen, a hátamra folyik a sampon egy része. Kérdezfetett percekig hogy szoktam így hajatmosni.

Nagyon ritkán a fejemet a kádbahajtva mosom a hajam, ha gyorsan kell hajatmosnom (derékig érő hajam van- nagy logisztika áll minden hajmosás mögött 😅) de nem ez az álltalános.

Ezért vagyok kiváncsi, ti hogy mostok hajat? Gáz zuhanyzás vagy fürdés közben hajatmosni?

2019. jún. 20. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én zuhanyozás közben mosok hajat.

Miért baj, ha a sampon a hátadra folyik? Úgyis lemosod, ahogy én is.

2019. jún. 20. 18:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Zuhanyozni utálok, szinte mindig fürdök, de ez a kérdés szempontjából tök mindegy. Egyszerűen nem értem, miért lenne gáz közben hajat mosni, szinte mindig úgy csinálom. Meg miért baj, hogy rád folyik a sampon?

Akkor szoktam ilyen kádbahajtós módszerrel, ha sietek, kb.15 alkalomból egyszer.

2019. jún. 20. 19:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Fogom a zuhanyrózsát bevizezem magamat, ami nem a hajam azt szappanal mosom, ami meg a hajam azt samponnal, leöblitem magamrol a szereket, es a hajamat meg 1x megmosom
2019. jún. 20. 19:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy mint te, nem értem mi ezzel a gond? Világéletemben így mostam, nem haltam még bele.
2019. jún. 20. 20:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is zuhanyzás közben mosok hajat. Életemben kb 3x lógattam a fejemet a kádba, hogy úgy mossak hajat. Nagyon rossz. Fejembe tódul a vér, beáll a nyakam és még meg se tudom mosni rendesen
2019. jún. 20. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Sokkal víztakarékosabb zuhanyzás közben mosni, másrészt nekem nagyon sűrű hajam van, így ha előre lógatom, akkor a homlokom fölött és a halántékomon nem tudom rendesen kiöblíteni.
2019. jún. 20. 23:07
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Nekem a kad fele hajolos modszer valt be, foleg azert mert ez kb legalabb 15 percbe telik mindig, es ha zuhanyzas kozben csinalnam lefagyna az egesz testem.
2019. jún. 20. 23:17
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Én a kád fölé hajolva, nekem így egyszerűbb.
2019. jún. 20. 23:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Zuhanyzás közben mosom, de előre hajolva. Egyszer kipróbáltam, milyen hátrafele döntött fejjel, nem értem, hogy bírják ezt emberek. :DDD
2019. jún. 21. 08:54
 10/13 qborka ***** válasza:

Kádba hajolva, langyon vízzel. A sampont hígítom a kezemben, kétszer samponozok,öblítés, hajbalzsam öblítés, törölköző száraz hajra hajápoló olaj.

Egyszer a cosmopolitan.hu-n olvastam, hogy a háton okozhat pattanásokat, ha végig folyik rajta a samponos víz.

2019. jún. 21. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!