Milyen időközönként mostok hajat, miért?
És szerintetek káros a mindennapos hajmosás?
Utóbbiról több eltérő véleményt is hallottam.
3-4 naponta, mert zsírosodik.
Káros a napi hajmosás, kiszárítja a fejbört, kimosod a természetes jó olajokat.
3 naponta mosok hajat, addigra már nagyon zsíros lesz. Már a második nap is kibírhatatlan hajpánt nélkül, pedig messze van még az álmodott 40 centi, még csak 18-nál járok.
Fogalmam sincs, hogy káros-e, azt megfigyeltem, hogy minél gyakrabban mosom, annál gyakrabban zsírosodik be. Ez ilyen öngerjesztő folyamat.
20/F
Az orvosok szerint káros a mindennapos hajmosás, mert a fejbőr nem bírja a vegyszert.
Én hetente 2-szer mosok hajat, többre nem is lenne időm.
Sok embernek más a "hajszerkezete" gondolom,ezért más más mód van a hajmosásra.
Én pl.49 éves férfi vagyok,nálam alap a mindennapi teljes fürdés,zuhannyal,,beleértve a hajmosást,mindent,de ha nyári nagy meleg van,naponta többször is zuhanyzás,és ezzel egyidejűleg a haj átvizesedése is.
Mondjuk én szakmunkás területen dolgozom,és talán a por megszokásából,de teljesen alapvetőnek tartom az esti tisztálkodásnál a hajmosást is,vagy legalább a haj vízzel való leöblítését.
Mindennap mosok hajat mar legalabb 15 eve, es semmi baja se a fejboromnek, se a hajamnak. szoval en nem gondolnam karosnak.
Nekem a furdeshez hozzatartozik a hajmosas, szeretem ha frissen van mosva, es normalisan all.
4-es,ha gázolajjal mosol hajat,az elég heti 2X
Orvosbácsi is megmonta (nd)
Mivel minden nap edzek, muszáj minden nap hajat is mosnom.
Viszont egész rövid hajam van, így a "sima" edzés utáni hajmosásnál nem használok sampont, csak alaposan lezuhanyozom és kicsit átdörzsölöm a hajam.
Samponnal hetente 2-3 alkalommal mosok hajat.
Teljesen normális a hajam, nem zsírosodik, nem áll össze stb. (nő vagyok)
Van egy edzőtársam, (ő férfi), és nagyon érzékeny a bőre, szinte mindenre allergiás. Ő évek óta minden nap most hajat, de semmilyen sampont nem használ. Nagyon szép haja van, nem zsíros, nincs összetapadva, teljesen friss, egészséges hatást kelt.
Naponta, mert sportolok.
Pihenő napon esetleg kimarad. Nem zsírosodik jobban.
Egyszerűen undorodom a hajszagtól. Azt szeretem, ha a hajam finom, selymes illatos.
Elöl a mellemig, hátul hátközépig ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!