Milyen időközönként mostok hajat, miért?
És szerintetek káros a mindennapos hajmosás?
Utóbbiról több eltérő véleményt is hallottam.
2 naponta, hátközépig érő hajam van.
Azért a 2 hetente 1 mosás gusztustalan. Elég büdös lehet az illető.
akármennyire káros, nem tudnék elfeküdt, nem frissen mosott hajjal emberek közé menni. :)
egyébként nem vettem észre, hogy szárítaná a fejbőröm.
én így szeretem.
Már várom az ostorozó, de gusztustalan vagy válaszokat, de én heti egyszer mosok hajat. Nem zsírosodik gyorsan, nem büdös egyáltalán. Ha sokszor, alaposan fésülöm nem látszik rajta semmi, olyan mint a frissen mosott.
Eddig senki nem mondta, hogy őket zavarta volna, szerintem semmi gond nincs vele.
(Ha koszos lesz, füstös természetesen megmosom)
15
Ezzel csak az a baj, hogy a fejbőröd tele van lerakódással egy hét után: por-szmog a napi közlekedésből, a picinyke izzadás napközben, éjjelente, stb, a tested kipárolgásai ...
Nem az a kérdés, hogy a hajad őrzi-e az erősen kemikáliás samponod illatát, hanem a fejbőröd.
Svájcban élek, itt 5-6 naponta elég, nyáron néha közbeiktatok egy "csakvizes" témát hűtésképp.
Mikor viszont hazamegyek Bp-re kétnaponta muszáj, és akkor is csomó koszt mosok ki belőle :(
15. Nem bántásnak szánom, de biztos te is éreztél már embereknek rendszeresen meglevő hajszagát, szájszagát hónaljszagát, bagószagát.
A gáz az hogy ezek tiszta, pedáns embernek tartják magukat. Észre sem veszik a saját rossz szagukat.
Én nem mondom, hogy te ilyen vagy, de létező dolog, hogy ápolatlan, büdös emberek, mert szép tiszta ruhát vesznek azt hiszik a testük is okés és ápoltnak tarják magukat.
A szakállamat mindennap a hajamat pedig 2 naponta. Nyáron meg többnyire mindennap.
Általában ha éppen semmit sem csinálok pár napig. Pl.: 1-2 napig nem mozdulok ki a lakásból, mert folyamatosan tanulok, saját projekten dolgozok vagy csak pihenek, akkor nem szoktam, de ahogy megszakad ez a ciklus akár csak egy boltba lemenetellel rögtön hajat mosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!