Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen időközönként mostok...

Milyen időközönként mostok hajat, miért?

Figyelt kérdés

És szerintetek káros a mindennapos hajmosás?

Utóbbiról több eltérő véleményt is hallottam.

2018. máj. 23. 19:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
2naponta mosok hajat és általában 2hetetnte járok fodrászhoz amikor Ő mossa meg.
2018. máj. 23. 20:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

2 naponta, hátközépig érő hajam van.

Azért a 2 hetente 1 mosás gusztustalan. Elég büdös lehet az illető.

2018. máj. 23. 20:43
 13/22 anonim ***** válasza:
72%

akármennyire káros, nem tudnék elfeküdt, nem frissen mosott hajjal emberek közé menni. :)

egyébként nem vettem észre, hogy szárítaná a fejbőröm.

én így szeretem.

2018. máj. 23. 21:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
2-3 naponta. Gyorsan zsírosodik sajnos.
2018. máj. 23. 22:01
 15/22 anonim ***** válasza:
52%

Már várom az ostorozó, de gusztustalan vagy válaszokat, de én heti egyszer mosok hajat. Nem zsírosodik gyorsan, nem büdös egyáltalán. Ha sokszor, alaposan fésülöm nem látszik rajta semmi, olyan mint a frissen mosott.

Eddig senki nem mondta, hogy őket zavarta volna, szerintem semmi gond nincs vele.

(Ha koszos lesz, füstös természetesen megmosom)

2018. máj. 23. 22:14
 16/22 anonim ***** válasza:
Minden reggeli fürdés része. Évek óta. 33N
2018. máj. 24. 07:43
 17/22 anonim ***** válasza:
45%

15

Ezzel csak az a baj, hogy a fejbőröd tele van lerakódással egy hét után: por-szmog a napi közlekedésből, a picinyke izzadás napközben, éjjelente, stb, a tested kipárolgásai ...

Nem az a kérdés, hogy a hajad őrzi-e az erősen kemikáliás samponod illatát, hanem a fejbőröd.

2018. máj. 24. 14:47
 18/22 anonim ***** válasza:
57%

Svájcban élek, itt 5-6 naponta elég, nyáron néha közbeiktatok egy "csakvizes" témát hűtésképp.

Mikor viszont hazamegyek Bp-re kétnaponta muszáj, és akkor is csomó koszt mosok ki belőle :(

2018. máj. 25. 13:10
 19/22 anonim ***** válasza:
36%

15. Nem bántásnak szánom, de biztos te is éreztél már embereknek rendszeresen meglevő hajszagát, szájszagát hónaljszagát, bagószagát.

A gáz az hogy ezek tiszta, pedáns embernek tartják magukat. Észre sem veszik a saját rossz szagukat.

Én nem mondom, hogy te ilyen vagy, de létező dolog, hogy ápolatlan, büdös emberek, mert szép tiszta ruhát vesznek azt hiszik a testük is okés és ápoltnak tarják magukat.

2018. máj. 25. 17:15
 20/22 anonim ***** válasza:

A szakállamat mindennap a hajamat pedig 2 naponta. Nyáron meg többnyire mindennap.

Általában ha éppen semmit sem csinálok pár napig. Pl.: 1-2 napig nem mozdulok ki a lakásból, mert folyamatosan tanulok, saját projekten dolgozok vagy csak pihenek, akkor nem szoktam, de ahogy megszakad ez a ciklus akár csak egy boltba lemenetellel rögtön hajat mosok.

2018. jún. 20. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!