Ti hogyan mostok hajat szódabikarbónával? Milyenek a tapasztalataitok?
A “leginkább sehogy!” válaszokkal kérlek kíméljetek! :D Az érdekelne, hogy milyen gyakran mostok hajat szódabikarbónával?
Lehetne az összes hajmosást szódabikarbónával helyettesíteni vagy ritkábban érdemes használni?
Nekem is ez volt első alkalommal a tapasztalatom, viszont másodjára a töveket külön bemasszíroztam, és így már 4.napja tudtam leengedve hordani a hajam, ami nálam nagyon nagy szó. :D
Szerintem a hajvégekre fogok használni külön balzsamot, hogy enyhítse a szárazságot. Elvileg az almaecetes öblítés is jót tesz.
Én a samponba keverve hasznàlom nyaranta. Nekem a bőröm viszketèsére kell, mert vèresre tudom kaparni..
heti egy alkalomnál nem hasznàlnám többszőr ès a plusz hajpakolásokra is gondolok hasznàlat előtt, így annyira nem szàrít.
Párszor kipróbáltam, semmi különös hatása nem volt.
Nekem a gyógyszertárban kevert kénes sampon (így kell kérni) vált be. Kicsit fura a szaga (kénes), de azóta jó a fejbőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!