Milyen sűrűn mostok hajat? 17/L
Nem a 2-es válaszoló vagyok, de egyébként nagyban befolyásolja a pubertás, hogy milyen gyakran kell.
Amikor én 14-19 voltam, heti 3-4 alkalommal is mostam, utána szép lassan tolódott magától, hogy plusz 1 nap itt, plusz 1 nap ott
4-es vagyok. Véletlenül elküldtem a felénél. :D
Szóval mostmár havi 2-vel is meg tudnám úszni, pláne ha néha sima vízzel átöblítem.
De egyébként havonta maximum 2x mosok samponnal (szulfátmentes), hetente 1-2x szilikonmentes balzsam mivel göndör és nehezen tartja meg a nedvességet a hajam.
Igény szerint vizezem (spriccelős üveg stb) amikor reggel vállalhatatlanul áll.
Egyébként én azt vettem észre, hogy inkább az számít, hogy hogyan mosok hajat, abból a szempontból, hogy mennyire szép és egészséges.
A legkevésbé káros módszer amit találtam eddig az a minél hidegebb hajszárító és víz, mikroszálas kendő vagy pamut póló törölköző helyett, gyengéd sampon, hajtípusnak megfelelő balzsam, amikor lehet akkor levegőn szárítás, nem dörzsöljük, fésülni csak szárazon vagy vizesen tele hajbalzsammal, ilyesmi.
Szóval gyakran mosott haj is lehet szép, de nem mindegy hogy hogyan mossák.
Én kb 3 naponta szoktam, göndör, és csak ilyenkor tudom fésülni. Van, hogy néha sima vízzel megmosom két rendes hajmosás között, de akkor az tolódik.
#5:
Te milyen termékeket használsz? Én alig találok göndör hajra valamit:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!