Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sűrűn mostok hajat? 17/L

Anonimusz00 kérdése:

Milyen sűrűn mostok hajat? 17/L

Figyelt kérdés
Befolyásolja a haj szépségét az hogy milyen sűrűn mosunk hajat?

2018. ápr. 8. 17:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Nálam elég nehézkes lenne hajat mosni, mivel borotválom a fejem.
2018. ápr. 8. 17:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Kétféleképp is befolyásolja: a túl gyakori mosás árt neki, és ha régen volt megmosva, akkor büdös lesz és rondán is néz ki. Minél gyakrabban mosod, annál gyorsabban zsírosodik újra. Én kb. másfél hetente szoktam csak megmosni, így nagyon lassan zsírosodik. Ha a hajmosás előtti utolsó napokban összefogod vagy befonod, úgy kevésbé látszik zsírosnak.
2018. ápr. 8. 17:43
 3/14 mira4 válasza:
100%
Másfél hetente??? Úristen de jó neked! Én kb 3-4 naponta szoktam. 16/L
2018. ápr. 8. 17:54
 4/14 anonim válasza:

Nem a 2-es válaszoló vagyok, de egyébként nagyban befolyásolja a pubertás, hogy milyen gyakran kell.

Amikor én 14-19 voltam, heti 3-4 alkalommal is mostam, utána szép lassan tolódott magától, hogy plusz 1 nap itt, plusz 1 nap ott

2018. ápr. 8. 18:21
 5/14 anonim válasza:

4-es vagyok. Véletlenül elküldtem a felénél. :D

Szóval mostmár havi 2-vel is meg tudnám úszni, pláne ha néha sima vízzel átöblítem.

De egyébként havonta maximum 2x mosok samponnal (szulfátmentes), hetente 1-2x szilikonmentes balzsam mivel göndör és nehezen tartja meg a nedvességet a hajam.

Igény szerint vizezem (spriccelős üveg stb) amikor reggel vállalhatatlanul áll.

Egyébként én azt vettem észre, hogy inkább az számít, hogy hogyan mosok hajat, abból a szempontból, hogy mennyire szép és egészséges.

A legkevésbé káros módszer amit találtam eddig az a minél hidegebb hajszárító és víz, mikroszálas kendő vagy pamut póló törölköző helyett, gyengéd sampon, hajtípusnak megfelelő balzsam, amikor lehet akkor levegőn szárítás, nem dörzsöljük, fésülni csak szárazon vagy vizesen tele hajbalzsammal, ilyesmi.

Szóval gyakran mosott haj is lehet szép, de nem mindegy hogy hogyan mossák.

2018. ápr. 8. 18:45
 6/14 anonim ***** válasza:
2-3 naponta. De 2 naponta érzem komfortosnak. Rövid haj. 37F
2018. ápr. 8. 18:57
 7/14 anonim ***** válasza:
3-4 naponta sajnos. :/ Régen szombatonként mostam,mostanra szerdán és vasárnap szoktam,de már a harmadik nap eléggé meglátszik hogy zsíros.Hosszú vékony szálú hajam van.Nagyon irigylem azokat,akik hetente 1 hajmosással beérik.
2018. ápr. 8. 19:04
 8/14 anonim ***** válasza:
2 naponta kell hajnövesztés serkentő samponnal. Ha abbahagyom, elkezdene kihullani. Hosszúhajú 21/f
2018. ápr. 8. 19:31
 9/14 anonim ***** válasza:

Én kb 3 naponta szoktam, göndör, és csak ilyenkor tudom fésülni. Van, hogy néha sima vízzel megmosom két rendes hajmosás között, de akkor az tolódik.

#5:

Te milyen termékeket használsz? Én alig találok göndör hajra valamit:(

2018. ápr. 8. 19:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Egy héten 2-szer.

14/L

2018. ápr. 8. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!