Milyen sűrűn tusoltok/fürdötök mostok hajat és hány évesek vagytok? De úgy őszintén ne az általános kamu elvárásokat írjátok
Kamu elvárás???
Napi zuhany, heti hajmosás.
Nyáron: napi több zuhany, heti 1 samponos hajmosás és több csak "vizezés" (fenék alá érő hajjal).
30N
Napi fürdés majd letusolás, általában hajmosással. Nyári kánikulában akár 2 óránként frissítő zuhanyzás, beleértve a hajat is.
47F
Akkor ne hidd :D
De tudod, fűtés és meleg víz is létezik a világon, még ha a tiédben nem is. :)
Ja te ilyen tipikus igénytelen emberke vagy, aki azt hiszi mindenki olyan mint ő... de ez nem így van ám. Igényes ember naponta zuhanyzik.
Nem csak melegben izzad az ember, pl elrohanok a boltba máris leizzadok mert kint hideg, bent meleg van kabátban, aztán le kell mosni a dezodort is minden este, arcot is nyilván naponta kétszer kell mosni. Hajmosás attól függ gondolom kinek mikor zsírosodik, nekem heti kétszer kell mosni. Ha valaki használ hajzselét vagy akármi hasonlót azt le kell mosni a nap végén mindig.
Ez van, ez az általános normális viselkedés. Nem a heti 1 zuhany, jesszus.
Naponta fürdök minden este, ha esetleg itthon voltam egész nap és lusta vagyok, akkor másnap reggel fürdök, heti 2-szer hajat mosok.
24L
#2 #5
Te most magadnak válaszolsz másik accountról? :D lol whut
8-as,
még véletlenül sem. Az 1-es, azaz én válaszoltam az 5-ösben a kérdező hitetlenkedésére hogy hidegben is lehet (és kell) fürdeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!