Milyen sűrűn tusoltok/fürdötök mostok hajat és hány évesek vagytok? De úgy őszintén ne az általános kamu elvárásokat írjátok
Figyelt kérdés
2015. nov. 23. 13:50
31/39 anonim válasza:
Szóval a jó test összefügg a fürdéssel? Csodálkozol hogy ilyen jó tested van pedig nem is fürdesz sokat? Wtf?
32/39 anonim válasza:
Szerintem csak trollkodik a kérdező, értelmes ember nem mond ennyi hülyeséget. :D
33/39 A kérdező kommentje:
23.ra irtam hogy mikyen jol nézek ki mert nemhogy nem mondanak büdösnek hanem udvarolnak. Sőt elég módos pasi támogat. Havi 500 al így dolgoznom sem kell
2015. nov. 25. 10:58
34/39 anonim válasza:
Ha nem dolgozol.. Így lenne annyi időd hogy minden nap normálisan tisztálkodj. De ha dolgoznál, is akkor is minden nap fürödni kellene.
35/39 anonim válasza:
Nekem nem hogy gazdag de semmilyen pasi elé nem lenne pofám odarakni a mosdatlan p*námat.
36/39 anonim válasza:
Nem veszitek észre hogy kamuzik??? :D
37/39 anonim válasza:
Úgy látszik hogy sok pasi imádja a jó erős p*naszagot. :D
38/39 anonim válasza:
Ha már mindenki a franciákkal és a németekkel jön, akkor én is simán mondhatnám, hogy bezzeg a japánok a középkor óta naponta fürdenek.
Én napi egyszer zuhany+hajmosás (rövid a hajam és zselézem)
Kérzedő, szíved joga annyiszor tusolni, ahányszor akarsz, de én kényes vagyok, és a párom nem feküdhetne be mellém az ágyba, ha nem tusolna naponta. Sőőőt. Akkor már nem is lenne a párom :)
18/L
39/39 anonim válasza:
Havi 500 ft-tal? Abból csak telik némi szappanra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!