Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sűrűn tusoltok/fürdötök...

Milyen sűrűn tusoltok/fürdötök mostok hajat és hány évesek vagytok? De úgy őszintén ne az általános kamu elvárásokat írjátok

Figyelt kérdés
2015. nov. 23. 13:50
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
79%

Akkor engem nagyon kamunak fogsz tartani, de én naponta minimum 2X zuhanyzok. Ennek az oka pedig az, hogy munka előtt futok 1-1,5 órát amiben az ember leizzad. Futás után gyors zuhany majd megyek dolgozni. A nap végén ismét zuhany, hisz koszosan, izzadtan nem fekszik az ember a tiszta ágyneműbe. Hajat minden második nap mosok.

Az pedig nem dicsekednék, hogy milyen igénytelen vagy, hogy hetente 1X fürdesz csak. Nem hiszem el hogy napi 5 perced nincs, hogy gyorsan lezuhanyozz.

2015. nov. 23. 14:56
 12/39 anonim ***** válasza:
Szerinted miért olyan koszosak a franciák? Én is minden nap zuhanyzok, nyáron napi többször is, 2 naponta hajat mosok. Sőt a párom is naponta 2x fürdik pedig nem tisztaságmániás.
2015. nov. 23. 15:04
 13/39 A kérdező kommentje:
Majd csodalkoztok ha a borgyógyászaton köttök ki. Én éltem németo.ba és ott mondta orvos, hogy a bőrnek a napi tusolas tul megterhelo, és hogy egyes helyeken ez csak úgy általánosan mondott elvárás de ott se tesznek így. Heti 1 bőven elég.
2015. nov. 23. 15:09
 14/39 anonim ***** válasza:
Oké ha te ennyire kitartasz a saját elméleted mellett akkor miért tetted fel a kérdést? Valószínűleg azért mert elbizonytalanodtál. Lehet hogy mégsem olyan jó az a heti 1x fürdés?
2015. nov. 23. 15:13
 15/39 anonim ***** válasza:

Bolond vagy ember.

Én is fürdök naponta, hajat meg 3 naponta mosok, mivel zsírosodik.

Hiába van tél vagy nyár, az embernek akkor is lesz "szaga".

2015. nov. 23. 15:19
 16/39 anonim ***** válasza:
Minden nap zuhanyzok. Hetente kétszer-háromszor kádfürdőzök. Hajat 3-4 naponta mosok. Bírná tovább is, de azt szeretem amikor még friss, egyáltalán nem zsíros. Sőt, most sokkolni foglak, de még fogat is naponta kétszer mosok, extrém, mi? Belehalnék, hogyha heti egyszer tisztálkodnék csak. Akkor már elég rendesen szaglik az ember.
2015. nov. 23. 15:40
 17/39 anonim ***** válasza:

Fújj de igénytelen vagy, én le sem tudnék úgy feküdni hogy nem fürdök le. Minden nap zuhanyzok vagy kádban fürdök és hetente 2x mosok hajat.

26/N

2015. nov. 23. 15:44
 18/39 anonim ***** válasza:
minden este fürdök, minden második nap mosok hajat.
2015. nov. 23. 16:16
 19/39 anonim ***** válasza:
51%
Egyáltalán nem igénytelenség, ha valaki heti 1-szer fürdik. Nem minden ember egyforma, ezáltal azt is értem, bigy nem feltétlenül büdösebb, mint az, aki minden nap tusol. Ismerek olyan kis plázacicákat, aki még a heti egy fürdést is nehezen ejti meg, és meg nem mondaná róla senki. Nincs testszaga, nem a parfümökkel helyettesíti a fürdést. De olyat is ismerek, aki lefürdik, és 2 óra múlva már érezhető izzadságszaggal rendelkezik. Én 25 éves vagyok, életemben eddig napi rendszerességgel fürödtem, nyáron kétszer is egy nap, a hajam meg olyan szinten zsírosodott, hogy fél naponta kell mosnom. A bőröm meg olyan szinten ekcémássá vált, hogy elviselhetetlen volt az egész napos vakarózás, ami egész testre kiterjedő volt. Megpróbáltam minden ekcéma elleni kencét, mert semmiképp nem akartam orvoshoz menni. Mikor elmentem, elmeséltem a panaszomat, az életmódomat, és azt mondta a bőrdoki, hogy azonnal fel kell hagynom a "fürdök minden nap" életstílussal. Azt tanácsolta, ha nem akarok tovább szenvedni, akkor azonnal hagyjak fel ezzel, elég, ha heti egyszer lefürdök. De még jobb lenne, ha egy ideig csak a lényeges részeket törölném át, legalább egy hónapig, hogy minél gyorsabban gyógyuljak. Eszméletlen nehéz volt ezt betartani, nagyon büdös voltam, de kibírtam. A viszketés kezdett megszűnni, a sebek kezdtek begyógyulni. Egy év kellett a teljes gyógyulásomhoz. Azóta heti egyszer fürdök, és ha hiszitek, ha nem, sokkal egészségesebb a bőröm, mint azelőtt bármikor. És még testszagom sincs. (mondjuk amúgy sem voltam az a "szagos" típus) Persze az én esetem kissé egyedi, nem mindenki jár így, de ebben az esetben szerintem indokolt. Bocsi, hogy hosszú lett.
2015. nov. 23. 16:17
 20/39 anonim válasza:
minden masodik nap furdes es hajmosas is :) 21/L
2015. nov. 23. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!