Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sűrűn tusoltok/fürdötök...

Milyen sűrűn tusoltok/fürdötök mostok hajat és hány évesek vagytok? De úgy őszintén ne az általános kamu elvárásokat írjátok

Figyelt kérdés
2015. nov. 23. 13:50
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Naponta tusolok és mosok hajat.

De nem értem, kérdező, hogy ez miért hihetetlen? Nem olyan megterhelő öt percre beállni a vízsugár alá, hogy megkérdőjelezhető legyen.

2015. nov. 23. 16:47
 22/39 anonim ***** válasza:

aki ismeri ezt a meme-et, sztem egyetért majd velem :D

[link]

2015. nov. 23. 17:02
 23/39 anonim válasza:
Ember te milyen igenytelen vagy...no vagy vagy ferfi???? Igazabol mindegy. A napi furdes nem azert kell mert divat e vagy sem,hanem azert mert koszos leszel meg akkor is ha szinte semmit sem csinalsz. Es budos...nem jegyeztek meg meg a szagodat??
2015. nov. 23. 18:11
 24/39 anonim ***** válasza:
Nem csak hogy büdös, hanem egészségtelen is. A fiúknak betúrosodik, a lányoknál meg inkább ne is beszéljünk róla. Én ha 1 fürdést kihagyok kb. félévente 1x, kényelmetlenül fekszek le.
2015. nov. 23. 19:53
 25/39 anonim ***** válasza:
Napi egyszer minden körülmények között zuhanyozok. Ha van mód, kétszer is, ha edzésre is megyek, az lehet a harmadik. Általában minden nap hajat mosok, mert enélkül úgy érzem, nem tudok kimenni az utcára, nem néz ki királyul a hajam. A franciák meg a németek ne legyenek ez ügyben példaképek. Kérdező: fogat is hetente mosol? Pasi/csaj vagy? Itt is van pár adalék: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-.. F/38
2015. nov. 23. 20:46
 26/39 A kérdező kommentje:
N vagyok s a pasik döglenek utána 105 62 90 a méreteim. És nem vagyok büdös sőt nagyképűség nélkül feltűnően jó a testem
2015. nov. 23. 23:19
 27/39 anonim ***** válasza:

nem esel orra?

borzasztó aránytalan lehetsz

2015. nov. 23. 23:27
 28/39 A kérdező kommentje:
Nem vagy aránytalan csak hatqlmas mellem van :-)) a mellalatti csak 75 75 G melltartot hordok. Mindenki mondja hgy bombázó vqgyok
2015. nov. 23. 23:41
 29/39 anonim ***** válasza:

Hogy jön a nagy melled ahhoz, hogy büdös vagy-e?

Néhány igénytelenebb pasinak tök mindegy, csak lyuk legyen, erre nem lennék büszke.

2015. nov. 24. 00:20
 30/39 anonim ***** válasza:
elég szánalmas troll vagy
2015. nov. 24. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!