Ti mit hasznaltok a hajatokra amitol egeszsegesebb lesz?
Kokuszolaj hajpakolaskent ( [link] vagy ricinus olaj, embere valogattja kinek mi valt be.
Probald kihuzni a hajmosast 3 napra mert a suru hajmosas se tesz neki jot. Minden megszokas kerdese volt egy ismerosom aki 6 naponta mosott hajat, nem hasznalt ra semmit megsem volt sose zsiros a haja.
En 3-4 naponta mosok hajat az utolso napon szarazsamponnal frissitem fel.
Hajvegapolo olajokat hasznalok, hajparfumot.
A milva samponok nagyon jok, novenyi eredetuek es ha rajuk irsz messengeren segitenek megkeresni a neked megfelelo fajtaju sampont a hajtipusod alapjan.
Kérdező, mennyire élsz stresszes életet? Mivel attól is hullhat a hajad.
Én szimplán csak egészségesen és vitamindúsan étkezem. Nem használok a hajamra semmit.
Olivaoljos pakolás is jót tesz a hajnak.
Egészséges kaják, és stressz minimalizálása, ez a 0. lépés.
Külsőleg nálam a Body Shop zöldteás samponja vált be a zsírosodás ellen (sok-sok-sok év után ez az első sampon, amivel nem kell 1-2 naponta mosnom), kombinálva a Dr C Tuna fokhagymás samponnal, mert sajnos hullott is. Mindig kétszer samponozok, és mindig kétféle sampont használok, mert brutál zsíros és brutál száraz a hajam egyszerre.
Az ideális balzsamot még keresem, jelenleg a Body Shop banános balzsamját és a fokhagymás samponhoz tartozó balzsamot használom váltogatva, nem rosszak, de elájulva se vagyok tőlük.
Hajvégápolóból eddig használtam egy Schaumát, mert kaptam ingyen, de nem különösebben tetszenek az összetevői. Most vettem egy Rossmann sajátmárkást, de az iszonyatosan büdös, és nem is csinál semmit, csak jobban gubancolódik tőle a hajam, úgyhogy ezzel még gondban vagyok. :D
Már szemeztem vele, de tömény szilikon... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!