Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti mit hasznaltok a hajatokra...

Ti mit hasznaltok a hajatokra amitol egeszsegesebb lesz?

Figyelt kérdés
A hajam mostanaban nagyon hullik (szedek vitaminokat) es elegge szaraz hatasa van. 2 naponta mosom mivel nagyon hamar zsirosodik es a masodik nap vegere mar vallalhatatlan allapota lesz. Mit tehetnek ellene? Ti miket hasznaltok ra? Esetleg ha valakinek van valami jo termek amit hasznalt, tudna linket kuldeni rola? Valami hazilag keszitheto olaj vagy sampon?

2019. ápr. 9. 23:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Kokuszolaj hajpakolaskent ( [link] vagy ricinus olaj, embere valogattja kinek mi valt be.

Probald kihuzni a hajmosast 3 napra mert a suru hajmosas se tesz neki jot. Minden megszokas kerdese volt egy ismerosom aki 6 naponta mosott hajat, nem hasznalt ra semmit megsem volt sose zsiros a haja.

En 3-4 naponta mosok hajat az utolso napon szarazsamponnal frissitem fel.

Hajvegapolo olajokat hasznalok, hajparfumot.

A milva samponok nagyon jok, novenyi eredetuek es ha rajuk irsz messengeren segitenek megkeresni a neked megfelelo fajtaju sampont a hajtipusod alapjan.

2019. ápr. 10. 00:20
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Gliss Kur tégelyes hajpakolást.
2019. ápr. 10. 00:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mennyire élsz stresszes életet? Mivel attól is hullhat a hajad.

Én szimplán csak egészségesen és vitamindúsan étkezem. Nem használok a hajamra semmit.

Olivaoljos pakolás is jót tesz a hajnak.

2019. ápr. 10. 06:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Egészséges kaják, és stressz minimalizálása, ez a 0. lépés.

Külsőleg nálam a Body Shop zöldteás samponja vált be a zsírosodás ellen (sok-sok-sok év után ez az első sampon, amivel nem kell 1-2 naponta mosnom), kombinálva a Dr C Tuna fokhagymás samponnal, mert sajnos hullott is. Mindig kétszer samponozok, és mindig kétféle sampont használok, mert brutál zsíros és brutál száraz a hajam egyszerre.

Az ideális balzsamot még keresem, jelenleg a Body Shop banános balzsamját és a fokhagymás samponhoz tartozó balzsamot használom váltogatva, nem rosszak, de elájulva se vagyok tőlük.

Hajvégápolóból eddig használtam egy Schaumát, mert kaptam ingyen, de nem különösebben tetszenek az összetevői. Most vettem egy Rossmann sajátmárkást, de az iszonyatosan büdös, és nem is csinál semmit, csak jobban gubancolódik tőle a hajam, úgyhogy ezzel még gondban vagyok. :D

2019. ápr. 10. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolso valaszolonak: inecto kokuszos hajvegapolo a legjobb szerintem. Vegan illetve igazi kokuszos illata van. Rossmannban es dmben is megtalalhato
2019. ápr. 10. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Már szemeztem vele, de tömény szilikon... :(

2019. ápr. 10. 12:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Azta... jo ez az en saram, en nem neztem az osszetevoket csak, hogy vegan termekcsalad :( valamiert en arra asszocialtam ha mar vegan akkor semmilyen karos anyag nem kerul bele.
2019. ápr. 10. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!