Ti milyen fényvédőt használtok a mindennapokban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Milyen fényvédőt ajánlanátok mindennapi használatra? Elsősorban arc-nyak-dekoltázs területre keresek. Az nem baj ha nem vízálló, van külön olyan amit strandon használok. Kombinált bőröm van, ezért jó lenne, ha nem fénylene nagyon.
Köszi előre is.
2019. ápr. 7. 16:47
1/6 Metionin 

válasza:

Rendelni szoktam Etude House márkájút, 50 faktorosat. Szépen rá lehet sminkelni is, nem fénylik.
2/6 anonim 

válasza:

Én ezt. Van külön arcra való is, de az fele ennyi ml, és drágább, szóval én inkább maradok ennél, ez is jó drága. De legalább fizikai.
3/6 A kérdező kommentje:
Miért fontos, hogy fizikai?
2019. ápr. 7. 20:21
4/6 anonim 

válasza:

Cosrx aloé verás, Canmake Mermaid Skin gél, a Cosrx bőrfényű, a Canmake nyom nélkül felszívódik.
5/6 anonim 

válasza:

A tisztán fizikai általában nehezebb. Azok közül az Isntree-nek van egy amit dicsérnek. A vegyes fényvédők szerintem jobbak, de ki kell próbálni és tapasztalni.
6/6 anonim 

válasza:

Australian Gold Botanical SPF50-es színezett fényvédőjét tesztelem épp, nekem is kombinált bőröm van. Eddig oké, de még csak párszor használtam és mivel tél van, csak az arcomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!