Milyen kiegészítőket használtok a mindennapokban? Én semmit azért várnék ötleteket
Piercingeket hordok kiegészítőként, de abból sokat. Pl. még karkötő helyett is piercingek vannak a kezemben. A fityegős, lógós karkötők meg hasonlók zavarnak.
Könnyebb lenne tanácsokat adni, ha ismernénk a stílusod. Azt tudom neked mondani, hogy nézelődj a plázákban, bizsus boltokban, ékszerüzletekben, és ha valami neked való, úgyis megdobban a szíved, ha meglátod. :)
A lényeg, hogy legyen összhangban az egyéniségeddel, és az öltözködéseddel.
De ha pl. nagyon egyszerűen, egyszínűen öltözködsz, akkor nem gáz a több, színesebb kiegészítő. De ha az öltözéked eleve hivalkodóbb, vagy tarkabarka, akkor nincs értelme hatvanhatezer fityegővel teleaggatnod magad.
Kiegészítőként szerintem egy csini kistáska, egy nyaklánc, 1-2 karkötő simán elfér, hozzá illő fülbevalóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!