Milyen hajbavalókat, kiegészítőket ajánlanátok rövid vörös hajhoz? (képeket is linkelhettek)
Egyik barátnőmnek szeretnék venni 1-2 kiegészítőt karácsonyra. Azért gondoltam ilyesmire, mert a szépségápolási csomagok meg hasonlók már olyan elcsépeltek. Nem olyan régen vágatta le a haját, szerintem örülne valamilyen kis hajbavalónak. Elég visszafogott, csendes természet, szerintem a második válaszoló által linkeltek nem igazán lennének az ő stílusa.
Róla lenne szó:
Szerintem kisebb fajta valamik illenének hozzá, bár nem igazán értek hozzá, én pont az ellentéte vagyok. Ezért is kérek segítséget, ötleteket.
Pici (semmiképpen nem bumfordi, hatalmas) rózsákkal díszített hajpántot vagy csatot el tudnék képzelni, mert a rózsát úgy néz ki, szereti. Mondjuk nem pont ebben a piros színben, mint a nyaklánca és a fülbevalója, mert elveszne a hajában.
Néztem képeket, de csak hosszú hajba való, meg menyasszonyi hajdíszeket találtam, bizsuboltban viszont érdemes lenne körbenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!