Vörös hajú lányok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Na szóval.Én személy szerint nem nagyon értek a divathoz,de azt hallottam,hogy a lányok körében már nem divatos a vörösre festett haj.Ha megnézem a korban hozzám közel állókat (18-25év) akkor tényleg ritkán látni vöröset.Max a természeteset,vagy a nagyon rikító punk,emo vagy mittomén milyen stílusirányzatot követőket.A szolíd vörös már nem menő?2010. szept. 4. 20:09
1/9 A kérdező kommentje:
Lehet a kérdés megválaszolatlan marad! :)
2010. szept. 4. 20:24
2/9 anonim válasza:
Mostanában inkább a természetesség felé hajlik a divat, és ha nem természetes vörös a hajad, akkor szinte lehetetlen olyan vöröset csinálni belőle, hogy az természetesnek hasson.
4/9 anonim válasza:
Nekem szőkésvörös festett hajam van. Mindenki szerint jól áll, és nem érdekel, hogy nem divat. :)
5/9 anonim válasza:
Én imádom a vörös hajat, és biztos hogy be is fogom festetni, nem érdekel, hogy divatos-e, egyszerűen szép és irigylem azokat akiknek természetes vörös hajuk van. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Én pasi létemre oda vagyok a vörös hajú csajokért!Legyen az festett vagy természetes,egyszerűen megbolondulok tőle! :)
Kár,hogy nem találok egyet se...:(
2010. szept. 5. 13:42
7/9 anonim válasza:
én sem látok vörös hajúakat, amióta befestettem a hajam valahogy nézem, hogy mennyi vörös hajú lány van, de nem nagyon vannak, én nem követem a divatot, ami épp megtetszik azt veszem meg, illetve olyanra alakítom a külsőm
8/9 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik a vörös haj, viszont anyám is meg nővérem is festett vörös:D
19F
9/9 anonim válasza:
nekem pl nagyon tetszik a vörös haj,elfogadnám :) de nekem sajnos ilyen semmilyen színű,szőkésbarnás féle van...
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!