Milyen különleges szépészeti termékeket használtok a mindennapokban? Olyanra gondolok ami nem mindennapi. ( Testápoló, tusfürdő, sampon, balzsam, pakolás, stb. )
Én nem nagyon használok különleges termékeket... illetve mások számára lehet, hogy a cuccaim nagy része különleges, de nem azért, mert vmi húúúú, de drága/luxus, hanem azért, mert allergiás vagyok egy csomó mindenre, meg nagyon érzékeny a bőröm. Van külön bőrgyógyász által felírt szteroidos fürdőkrémem, direkt hulló hajra való fodrászkellékesnél kapható Schwarzkopf samponom. Egyébként a többi cucc, amit használok, az ilyen tescós, olcsóbb fajta (azért persze a minőségre odafigyelek)... a sminkcuccaim nagy része is drogériás-ja, van egy MAC szájfényem, amire sikerült lecsapnom akkor féláron, amikor az Asia Centerbe érkezett egy adag MAC-cucc (eredeti :D).
21/l
Köszi a válaszokat.
Én használok ricinus olajat, kallos hajpakolást és imádom őket. Szeretnék ötleteket, hogy ki miket használ hatha segíthetünk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!