Szerintetek a tusfürdő vagy a szappan tisztít jobban?
Figyelt kérdés
Én egy ideje tusfürdő helyett hidratálókrémes szappant használok, mert úgy vettem észre a tusfürdők nem tisztítanak annyira alaposan mint a szappanok. Ti mit használtok? Mi erről a véleményetek?2011. szept. 27. 12:49
1/15 anonim válasza:
Hogy érted, hogy alaposan? Ha nem végzel kemény fizikai munkát, akkor nem lehetsz koszos. Ne dörzsöld olyan nagyon magad a szappannal mert tönkre teszi a bőröd, teljesen kiszárad és elveszíti védekezőképességét.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, inkább szappanhívő vagyok, de azért mert nincs benne vegyszer és természetes módon állítják elő, nem kísérleteznek állatokon miatta, és nincs szemét sem utána (bioszappant szoktam venni)
2/15 anonim válasza:
A számból vetted ki a szót, első. :)
3/15 A kérdező kommentje:
Nem végzek kemény fizikai munkát, de azért a nap végére rendesen megizzadok néha, főleg egy meleg nap után. Úgy vettem észre hogy a tusfürdőtől nem lesz olyan tiszta a hónaljam mint a szappantól. Arcmosáshoz is szívesebben használok hidratáló szappant, mert a tusfürdővel nem jött le soha a sminkem, a szappannal viszont igen. Illetve van olyan gondom, hogy mintha a tusfürdőt nem lehetne lemosni rendesen.
2011. szept. 27. 13:02
4/15 anonim válasza:
Azt tudtadd, hogy a tusfürdőkben ugyan az a kémiai anyag áll összetevők között a 2-3. helyen (a víz után), amivel az automosókban használnak szennyeződések leoldására? :D
5/15 anonim válasza:
Jól tisztít a tusfürdő is, csak van benne valami olyan anyag, ami rátapad a bőrre és nem jön le. Az emberek nagy része szereti ezt, ezért van benne. Te ezek szerint éppen nem :)
6/15 MarySue válasza:
Én se szeretem azt a "réteget", olyan érzés, mintha nem öblítettem volna le rendesen a testemet, és idegesít a tudat, hogy még olyan vagyok :D
7/15 anonim válasza:
"Tusfürdő...rátapad a bőrre és nem jön le. Az emberek nagy része szereti ezt"
Én spec hülyét kapok tőle. :D
Szappant használok.
8/15 A kérdező kommentje:
MarySue: Ugye? Én sem szeretem. Azért zuhanyzok hogy tiszta legyek, és nem azért hogy valami még pluszban rám rakódjon.
2011. szept. 27. 13:27
9/15 anonim válasza:
Én mikor először használtam tusfürdőt (ajándékba kaptam, gondoltam elhasználom), a végén kb fél óráig lötyböltem magam a tusolóval, próbáltam lemosni magamról azt a szutyit, végül átmostam magam szappanal is. Elég nevetséges volt. :DD
10/15 anonim válasza:
én nem szeretem a szappant. olyan még nem találtam ami ne szárította volna a bőröm(hiába volt természetes meg bio) na meg nem is túl higiénikus. a tusfürdő is rendesen tisztít, hetente egyszer pedig átradírozom az egész testem. tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!