Szerintetek a tusfürdő vagy a szappan tisztít jobban?
Figyelt kérdés
Én egy ideje tusfürdő helyett hidratálókrémes szappant használok, mert úgy vettem észre a tusfürdők nem tisztítanak annyira alaposan mint a szappanok. Ti mit használtok? Mi erről a véleményetek?2011. szept. 27. 12:49
11/15 anonim válasza:
Szappan szerintem.
Én a tusfürdőtől mindig pattanásos leszek, foltos, zsíros, csúnya a bőröm.
Az illatos, színes szappanoktól ugyanígy.
Pedig egyébként szép bőröm van, de érzékeny.
Én Baba szappannal mosom, semmi mással.
12/15 A kérdező kommentje:
Én egyébként Dove szappant használok zuhanyzáshoz, az intim területekre pedig intim mosakodót.
2011. szept. 27. 13:55
13/15 anonim válasza:
Érdekes, nekem a Dove is olyan "ráragadós". :)
14/15 A kérdező kommentje:
Igen a Dove szappan sem tökéletes ilyen szempontból, viszont a hagyományos szappanok már nagyon nagyon szárítják a bőrömet.
2011. szept. 27. 14:12
15/15 anonim válasza:
A tusfürdő egy savas dolog, ami nem csinál semmit a bőrrel, tehát nem oldja le az elhalt hámsejteket csupán jól kiszárítja és ezért kell a sok h.lye testápoló utánna.A szappan az leoldja az elhalt sejteket és lúgos.Jobban tisztít ezáltal.A tusfürdők nagy része teli van káros anyagokkal amik csak ártanak.Régen is szappannal tisztálkodtak az emberek nem is volt annyi pattanás meg bőrbetegség(persze a sok műkaja is hozzájárul a csúnya bőrökhöz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!