Tampont vagy betétet használtok éjszaka? Melyiket egészségesebb, jobb használni éjszaka?
Nagyon nem szeretem a betétet.2,5 évig azt használtam,de igazából egyik fajta sem jött be,mert a bugyim szinte mindig véres lett.Ugyanis nem egyenletesen oszlott el a vér,sokszor a szárny részénél is volt vér meg ilyenek...
Áttértem a tamponra,de éjszaka még betétet használok.
Az a problémám,hogy reggel amikor beteszem a tampont és tisztasági betétet hiába törlöm meg törlőkendővel a nemiszervemet valamennyire véres marad és az ugye meglátszik a tisztaságin is.Már többször volt,hogy 1-2 óra múlva kivettem a tampont,mert már a tisztasági is véres volt egy kicsit és közbe nem is volt tele a tampon.
Gondoltam arra is,hogy éjszaka is tampont haasználok és akkor tényleg kényelmesen tudok aludni.
Mennyire egészséges/jó tampont használni éjszaka?
Egyébként nincs sok vérzésem éjszaka,sőt alig van.Szóval a mini vagy a light days biztos elég lenne.
Szerintetek?Ti mit használtok?
15/L
Én tampont használok éjjelre is, mert mindig ilyen hülye pózokban alszok :D
Amúgy nem sokáig tart ott lent megmosni magad.. Rakj fel egy tampont, és utána mosd meg.
Én tamponnal is fürdök, sokáig áztatom magam, nem akarok véres vízben fürdeni..
15/L
1. vagyok
Különben szerintem éjjelre egészségesebb lenne betétet használni (legalábbis sokan ezt mondják..), de én ehelyett inkább délután, suli után használok betétet, itthon.
Nekem az első két nap nagyon erős, ezért éjszakára tampon + éjszakai betét, így is sokszor a betét is megtelik, nem úszom meg a mosdást. Nap közben is tampon, de nem tisztasági, hanem az első 2 napban normál e.ü. betét. Így is elég gyakran kell cserélni.
20/L
18:21
Talán nem jól teszed fel a tampont, hanem félremegy egy redőbe. A nagy lé meg elzúg mellette. Én is jártam már így.
Köszi:)
Nekem akkor lesz véres a tisztasági is ha előtte betétet használtam és nem sikerült teljesen letörölnöm a vért a nemi szervemről.
De pl. mikor hazajöttem suliból cseréltem tampont és tisztasági betétet.Azóta nem cseréltem és nem is véres a tisztasági.
Lehet,hogy éjszakára is tampont teszek be.
Hát Általában 7-8 órát alszok.
Tehát a csere pont jó lesz ha lefekvés előtt beteszek egy tampont és reggel mikor felkelek kicserélem.
Én sosem használnék éjszakára tampont. Igazából nem tudom megmondani miért. Egyébként én is jobban szeretem, mint a betétet, de éjszakára tuti nem tenném be.
Amúgy reggel ne csak töröld át magad, hanem mosd meg és meg van oldva a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!