Hogy tudom fényesíteni az arcom?
Figyelt kérdés
Szokott lenni ilyen természetes fénye, ami szerintem nsgyon szep, nem szeretnék highlightert használni, szeretnem úgy elérni, hogy smink nélkül is fényes legyen, tudtok ilyen “arcfényesítő” krémeket vagy bármi praktikat, ami fényt ad az arcomnak? A mézzel mi van?2019. ápr. 7. 14:08
1/3 anonim válasza:
Keress c-vitaminos kozmetikumokat. Ajánlom a the ordinary márkát, bár c-vitaminos cuccot még nem használtam.
2/3 anonim válasza:
Napi megfelelő mennyiségű víz bevitele, vagy még egy kicsivel több is. Erről létezik "víz kihívás" is(nem az amikor magukra öntik a vizet a hülye emberek) például: [link] , de magyar verziót is lehet találni. Őszintén szerintem nehéz megtartani hosszú távon (én nem vagyok képes rá), de tényleg csodákat művel a bőrrel rövid távon is. Nekem nagy ellenségem a száraz ajkak, azt is orvosolja.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszii😀 johet meg
2019. ápr. 8. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!