Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, ha pattanásos...

Mit csináljak, ha pattanásos az arcom?

Figyelt kérdés
Hiába kezeltetem,nem változik semmi,csak még több pattanás lesz rajta. Meg piros foltok vannak rajta. Olyan ronda vagyok.
2019. márc. 24. 10:54
 1/3 anonim válasza:
100%
Bőrgyógyászat, kozmetikus, hormonvizsgálat, allergiavizsgálat,...
2019. márc. 24. 11:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak ismételni tudom az #1-est
2019. márc. 24. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez volt, én voltam bőrgyógyásznál is, adott egy löttyöt (zineryt) az egy darabig használt, aztán már az sem, arról nem is beszélve, hogy kegyetlenül kiszárította a bőröm..

ami nekem használt.:

aktív széntablettát egy kis tálba kis vízzel feloldottam, és azt kell rákenni az arcra, 20 percig rajtahagyni és vízzel lemosni.. ezt 2-3 naponta érdemes elvégezni (naponta semmiképp sem mert szárít) és heti 1x a vizes öblítés előtt érdemes szódabikarbónát is használni. de a szódabikarbónával a heti 1-et nem érdemes túllépni. mindezt este érdemes elvégezni és éjszakára mehet egy vékony réteg sudocrem, hogy nyugtassa a bőrt.

Akikkel sokáig nem találkoztam iszonyatosan meglepődtek, hogy milyen szép bőröm lett..

Sok sikert!

2019. márc. 26. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!