19 éves vagyok, és az egész arcom pattanásos. Rengeteg arcápolószert használtam, és semelyik se hatott. Teljesen kétségbe vagyok esve. Mitévő legyek? Valakinek van ötlete?
Olvass itt (külön az aknéról is vannak cikkek):
Ha ez sem hoz javulást, akkor tényleg bőrgyógyász.
Még benne vagy a pattanásos korban, hormonok is közre játszanak, a táplálkozás, folyadék bevitel.
+ gyulladásos is lehet
Nah meg stressztől is pattanásosodik az ember.
Nekem 22-23éves koromban csillapodott, aztán párom (laboros) hozott egy gyógyszerészeti folyadékot (leírom privibe ha érdekel), sima kézi szappannal mostam, majd azzal a folyadékkal tisztítottam +gyulladáscsökkentő.
Majd a nyáron lenapoztattam (6x hámlott a bőröm), így a hegek is eltűntek, kitisztult az arcom.
Mai napig tiszta, olykor stesz miatt kijön 1-3db, amikor határidőre alkotok.
Felesleges kétségbe esni, s hidd el lesz nagyobb okod pánikolni vagy stresszelni az életben 😉
Nem tudom, a 6-os válasz miért lett lepontozva, pedig ő jól csinálja. Legnagyobb baromságokat meg a 7-es írta a szappannal meg a napozással...
Tényleg inkább olvass utána alaposan, és ne az ilyen népi hiedelmekre alapozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!